Egy baleset miatt van torlódás kedd délután az M7-esen, az M0-ás több szakaszán, felhajtóján is sokan araszolnak, lassú a közlekedés a 11-esen is Szentendre felé.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó és egy busz ütközött össze 2019. október 2-án 16 óra 40 perc körül az M7-es autópályán Tárnoknál, a főváros felé vezető oldalon. Úgy tudjuk, a jármű többször átfordult, majd a kerekein állt meg.

Az esethez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.Az M0-s autóút déli szektorán, a nagytétényi terelésnél az M5-ös autópálya felé torlódik a forgalom, akár 20-30 perc is lehet az átjutási idő.

Nehézkes a felhajtás a 6-os főútról az M0-sra az M5-ös felé. Az ellenkező irányba, az M1-es felé a dunaharaszti terelésnél is lelassul a forgalom, ott 10-15 perces menetidő-többlettel számoljanak az arra közlekedők.

Az M51-es autóútról is lassabban tudnak felhajtani az M0-sra az M1-es irányába.

A 11-es főúton, a délutáni erős forgalom miatt lelassult a haladás, torlódnak a járművek az M0-s csomóponttól Szentendre felé. Az M0-s autóúton a Megyeri hídtól is torlódásra kell számítani a 11-es főút irányába.

Kiemelt kép: Illusztráció