Megsérült annak az autónak a sofőrje, amely Ráckeve s Szigetújfalu között tért le az útról, majd a feje tetején állt meg.

Kifogott rajta a „nagy kanyar”

Baleset történt Ráckeve és Szigetújfalu között. A „nagy kanyar” után árokba csúszott és felborult egy autó. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fejtetőre állt az autó

A személygépkocsi a feje tetején állt meg, a sofőr megsérült, kórházba szállították. A helyiek veszélyesnek tartják ezt az útszakaszt, bárkit meglepetés érhet, ha nem jól választja meg a sebességét.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tűzoltók segítettek a bajban

A baleset után a ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság szolgálatban lévő munkatársai segédkeztek abban, hogy helyreálljon a rend.

Az árokban ért véget az út

Segíteni kellett a sofőrnek

Hungarikum lett az oszlopdöntés?

„Nem szeretnék rosszindulatú lenni, senki kárán nem örvendek, de muszáj megkérdeznem: Hungarikum lett az oszlopdöntés és a fejen álló autó? Ne értsen félre senki, nem trollkodok senki baján, de kicsit furcsán sok a hasonló baleset. Igen, én is vezetek, nem a fotelben ülök, idősebb a jogsim, mint sok hozzászóló gyereke, és Ázsián kívül mindenhol közlekedtem. De, ami most nálunk megy, ha lehet így fogalmazni, furcsa” – írta egy kommentelő az újabb baleset kapcsán.

Karambol Fonyódon

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy két személygépkocsi frontálisan ütközött Fonyódon. Az autókban egy-egy fő utazott, a karambol után teljes útzár volt érvényben.

Mentőhelikopter is érkezett

A baleset után nem sokkal mentőhelikopter is érkezett az esethez. A két sofőr közül az egyik könnyű, a másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket kórházba szállították.

Autómentőre is szükség volt

Az esethez Fonyód Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a balatonboglári egység vonult, ők áramtalanítottak és biztosították a helyszínt. Az egyik gépjárművet autómentő szállította el.

Gyorshajtás okozhatta a balesetet

Az esettel kapcsolatban többen leírták, hogy a BMW gyorshajtás miatt sodródott a bal oldalra, és ezután ütközött a szembe jövő autóval. A rendőrségi vizsgálat deríti majd ki pontosan, hogy mi történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép. a baleset helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Ráckeve