Több baleset is történt hétfő délután Budapest környékén. Gázolás miatt a Budapest-Nyíregyháza vasútvonalon is fennakadások vannak.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Herceghalom és Bicske között, egy kamion a belső szalagkorlátnak ütközött, majd a leállósávon állt meg. Olaj került a burkolatra, ezért a 31-es km-nél a takarítás ideje alatt sávzárásra és torlódásra kell számítani. 

Felborult egy Suzuki a Gyömrői úton, torlódásra kell számítani. Az Aréna Plázánál a Keleti pályaudvar környékén egy taxis karambolózott.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az M3-as autópálya mogyoródi lehajtójánál is baleset történt. A karambolt valószínűleg a rossz látási viszonyok okozták.

Gázolt a vonat

A Nyíregyházáról Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Hajdú Intercity Albertirsa és Pilis között gázolt, az utasokat a Záhonyból érkező sebesvonatra szállították át.

Kiemelt kép: Gyömrői úti baleset – Forrás: Facebook/Balesetinfo