Akadozik a közlekedés Budapest környékén. Az autópályák és autóutak többségén balesetek nehezítik a közlekedést. Az M3-ason akár másfél órával is megnőhet a menetidő.

Több koccanás az M3-ason

Torlódásra kell számítani Budapest felé az M3-as autópályán a bagi terelésnél, ahol több helyen is kisebb koccanásos baleset nehezíti az előrejutást. A 38-as km-től araszol a kocsisor, akár egy-másfél órával is megnőhet a menetidő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aki teheti, kerüljön

Aki teheti, Kerekharaszttól, vagy már Hatvantól is a 3-as főút felé kerülhet, de ott is sokan közlekednek. Telítettek a sávok, és csak lépésben lehet haladni az autópályán az M0-s autóúttól befelé is.    

11 kilométeres kocsisor

Az arra közlekedők aFacebookon azt írják, már 11 kilométeres a kocsisor az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán.

Dugó az M0-áson

Lassan haladnak a járművek az M0-s autóút déli szektorán is, Halásztelek és Dunaharaszti között, az M1-es autópálya felé vezető oldalon több, mint fél órás a menetidő-többlet.

Kamion a külső sávban

Ráadásul a 23-as km-nél egy műszaki hibás kamion is akadályozza a közlekedést, a külső sávon vesztegel. A torlódás kihat az 51-es főút forgalmára is, a főváros felé ott is több, mint 3 km a torlódás. 

4 autó ütközött

Szintén az M0-s autóúton, a 45-ös km-nél, az Ecser-csomópontnál, az M4-es gyorsforgalmi út irányába három személygépjármű ütközött. A belső sávot lezárták, mögötte torlódik a forgalom.

Baleset az M4-esen

Az M4-es autóúton, Budapest felé, a 28-as km-nél, Üllő elkerülő szakaszán két személyautó ütközött össze. A sérült járművek a leállósávon vesztegelnek, de belógnak a külső sávba is, ami miatt megakad a forgalom, torlódás van.

Késések a MÁV-nál

Kedd reggel meghibásodott a biztosítóberendezés Rácalmás és Dunaújváros között, ezért a dunaújvárosi vonalon 20-25 perccel megnő az S42-es vonatok menetideje. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24