Az egyik Ford sofőrje nem adott elsőbbséget a másik Fordnak, oldalról belerongyolt. A Ford megpördült és nekicsapódott egy piros Opelnek. A vétlen autós és utasai majdnem megverték a balesetet okozó sofőrt, a rendőrök csillapították le őket.

Háromtagú család utazott az autóban

Egy Ford Focus kombi haladt a 17. kerületi Ferihegyi úton lefelé, a vasúti átjáró irányába hétfő délután. Az autóban egy háromtagú család utazott, apuka, anyuka és egy csecsemő. Információink szerint a Liget sori kereszteződéshez érve tovább haladtak volna az átjáró felé, ám a nekik jobbról, a Liget sorról érkező Ford C-Max nem állt meg a STOP táblánál és lassítás nélkül a Focus oldalának vágódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy csattanás volt

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Becsapódás

A nagy erejű becsapódás hatására a vétlen autó megpördült és Ferihegyi úton az átjáró felől közlekedő Opel Astra elejére kenődött. A Focusba a két elöl ülő szülő beszorult, őket a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, a bal oldali A oszlop és a jobb oldali két ajtó levágásával, ők súlyosan megsérültek.

Csúnyán összetört a Ford Focus oldala

Kisgyermek is megsérült

A hátul, gyermekülésben szabályosan utazó csecsemő is megsérült, ő nem súlyosan, gyermekmentővel szállították a Heim Pál kórházba.

Így nézett ki a két Ford

A balesetet okozó nem sérült meg

A balesetet okozó fiatalember nem sérült meg, mellette ülő barátnője viszont a lábán könnyebben sérült, de a helyszínen maradt. Az Opel hölgy sofőrje egyedül ült az autóban, neki a nyaka rándult meg, nyakmerevítővel szállították kórházba.

Egy figyelmetlen autós miatt három autó tört össze

Kiborult a család

A vétlen család hozzátartozói teljesen kiborultak, amikor meglátták a roncsot, le kellett ülniük a járdaszegélyre, mert szó szerint rosszul lettek, aztán pedig rá akartak támadni az okozó sofőrre, a rendőröknek kellett őket odébb terelni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.