Megverte a szomszédját egy Jászapátiban élő család, mert szóvá tette, hogy túl hangos a zene. Ezután vendégeik kíséretében benyomultak szomszédjuk udvarára, és megverték a férfit.

Hangosan hallgatták a zenét

Tavaly júniusban Jászapátiban a 17 éves férfi és a családja egy hatvan fős családi rendezvényt tartott, ahol egy ötfős zenekar szolgáltatta a zenét. A szomszédban lakó férfi este hétkor megelégelte a hangos zeneszót, és bejelentést tett amiatt a helyi rendőrőrsön. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utcán futottak össze

A férfi épp hazafelé tartott az rendőrségről, amikor az utcán szembe találta magát a fiatalkorúval és szüleivel, akikkel azonnal szóváltásba keveredett a hangos ünneplés miatt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megfenyegette és leütötte

A kamasz apja megfenyegette a szomszéd férfit, hogy rágyújtja a házat és megöli, majd ököllel leütötte.

Négykézláb menekült

Ekkor fia és néhány vendég is megütötte, megrugdosta a földön fekvő férfit, aki négykézláb mászva jutott el háza kiskapujáig és bemenekült a portájára.

Rárontottak

Szomszédjai azonban legalább harminc – utólag személy szerint be nem azonosítható – vendég kíséretében utána eredtek, és a kerítésen átmászva, a nagykaput leemelve, behatoltak a férfi házának udvarára, ahol összerugdosták, és ököllel, illetőleg különféle eszközökkel összeverték.

Durván bántalmazták

 A 17 éves fiú anyja például egy műanyag virágtartóval csapott az arcába, míg élettársa egy féltéglával verte fejbe a férfit, majd vendégeikkel együtt visszatértek házuk udvarára. A megvert férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Börtönbe küldenék a szülőket

A fiatalkorúak büntetőügyeiért felelős Szolnoki Járási Ügyészség erőszakkal, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt állítja bíróság elé a 17 éves fiút és a szüleit. Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházat kért a kamaszra, míg a szüleire letöltendő börtönbüntetést indítványozott.

Egy mulatós zenész tartotta a bulit

Az eset után megírtuk, hogy a környéken ismert mulatós zenésznél, Seres Krisztiánnál volt a buli, ő ment át a családjával és a 30 vendéggel a szomszédba.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Seres Krisztián egyik művét itt nézheted meg

Kiemelt kép: a balhés éjszaka felvétele – Forrás: Facebook/Pócs János