Mentővel szállítottak kórházba csütörtök este több rendőrt Bíró Ica egykori lakásából.  A Metal Ladynek devizatartozása miatt kell elhagynia egykori lakását.  Az ügy évek óta folyik, Bíró Ica azt állítja, jogtalanul akarják elvenni ingatlanát.

Még mindig nincs vége Bíró Ica csütörtök délután kezdődött kilakoltatásának. A LikeNews.hu is megírta, hogy sok volt a rendőr és még több a dühös tiltakozó a Krisztina körúti bérházban, miközben arra szólították fel a Metal Ladyt, hogy hagyja el az ingatlant.

A rendőrök érkezése előtt is sokan jártak Ica lakásába, az egész házban nagy volt a jövés-menés, ezért nem tudni még, ki a felelős a Metal Lady eltorlaszolt ajtaját betörő rendőrök sérülése miatt.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

„Még mindig helyszínelés folyik a házban, Ica lakásában is sokan vannak. Úgy tudjuk, a nyomozó ügyészség is kint van” – mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

„Jó lenne, ha már vége lenne ennek a cirkusznak, kora délutántól ment az üvöltözés, valaki szeretne itt pihenni. Úgy tudjuk, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt helyszínelnek most” – mondta egy másik lakó.

A Blikk úgy tudja, azok a rendőrök sérültek meg, akik elsőnek jutottak be az egykori sztármodell lakásába. Az eltorlaszolt ajtónál valamilyen anyag szóródott rájuk.

Szemtanúk szerint mentők érkeztek a Krisztina körúti házhoz, majd azt látták, hogy elszállítják a rendőröket.

Bíró Ica azt mondta, hogy egy általa nem ismert személy valamilyen olajos anyaggal fújta le a készenléti rendőröket.

Kiemelt kép: Bíró Ica – Forrás: merce.hu