Egy nagydarab, rövidnadrágos férfi nekiesett a képen látható, tetovált karú férfinak a budaörsi Tesco áruházban, június 11-én az esti órákban.

A balhéról valaki videót készített a mobiljával, így került fel a verekedés vége a rendőrség weboldalára. A videón az látszik, hogy a hűtőpultok között egymásnak feszül a két férfi, majd erővel próbálja egyik a másikat arrébb lökni.

A rendőrségi adatok szerint a sértett könnyű sérüléseket szenvedett, továbbá a dulakodás során az áruház berendezése megrongálódott.  A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás, garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A budaörsi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a képen és az alábbi videón látható férfit, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Nemrég az egyre ismertebb BudaPestkörnyéke.hu olvasóinak segítségével indult rendőrségi eljárás. Akkor az agglomeráció butikjait fosztogatókat sikerült lebuktatni.

Frissítés: június 15-én pénteken elkapták az elkövetőt, sőt a budaörsi rendőrök egy férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként a hétfőn este a Tescoban történt garázdaság ügyében.