Az emberi test számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű tiszta ivóvíz. Sokan idegenkednek azonban a csapvíztől, és választanak helyette olyan, kevésbé praktikus megoldást, mint a palackos ásványvíz vásárlása.

Létezik azonban ennél jóval egészségesebb és gazdaságosabb alternatíva, amely többek közt a környezetünk szempontjából is jobb választást jelent. Ez nem más, mint a ballonos ásványvíz. Most megmutatjuk azt, hogy miért érdemes emellett dönteni.

Gyors és kényelmes megoldás

Magyarország jelentős részén sajnos a csapvíz nem megfelelő minőségű. Sokan nem tudják azonban, hogy kristálytiszta ivóvizet gyorsan és egyszerűen, akár az interneten keresztül is rendelhetünk, például a ballonos víz forgalmazásával foglalkozó GottiWater honlapjáról.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy akkor sem kell tartanunk a dehidratációtól, ha idegenkedünk a csapvíztől, de nem szeretnénk azt a több szempontból is előnytelen palackozott ásványvízzel pótolni. Másrészt azt, hogy a víz házhoz jön, így többé nem kell a cipekedéssel sem törődnünk.

Jót tesz az egészségnek

A megfelelő hidratáltsági szint fenntartása alapvető. Segíti létfontosságú szerveink és izmaink működését, hozzájárul a bőrünk és a hajunk egészségéhez. Mivel a testünk nagy része vízből áll, így fontos, hogy minden nap elegendő mennyiségű tiszta vizet fogyasszunk.

A ballonos víz kiegyensúlyozott ásványianyag-összetételű, természetes eredetű forrásvíz. Ennek köszönhetően kiváló alternatívát jelent a kevésbé jó minőségű csapvízzel, valamint a PET palackban kapható, bolti ásványvízzel szemben.

Kíméli a pénztárcát

A palackozott ásványvíz esetében nemcsak a vízért, de a csomagolásért is fizetünk. Ha pedig éves szinten utánaszámolunk a kiadásoknak, a felesleges PET palackok ára igencsak felhalmozódhat, ez a megoldás tehát hosszú távon eléggé megterhelő lehet a pénztárca számára.

A ballonos víz ezzel szemben gazdaságos megoldást jelent, hiszen 1 literre vetített ára jóval kedvezőbb, mint a boltban megvásárolható palackos ásványvízé. Arról már nem is beszélve, hogy az üres ballon sem kerül a szemétbe, hiszen, ha kifogy a víz, praktikus módon visszaváltható.

A környezet szempontjából is jobb választás

A hagyományos műanyag palackok gyártása és újrahasznosítása komoly környezeti terhelést jelenthet. Az újratölthető ballonok azonban lehetővé teszik, hogy a napi vízfogyasztás ne csak gazdaságos, de fenntartható is legyen. Egy ballon ugyanis többször is felhasználható, így ez a megoldás lényegesen kevesebb hulladéktermeléssel jár.

A ballonok emellett könnyűek és kis helyen tárolhatók, így szállításuk is kevésbé terheli a környezetet. Ez azt jelenti, hogy a ballonos víz nemcsak praktikus, de hosszú távon is fenntartható megoldás. Egészséges, gazdaságos és környezetbarát alternatíva, legyen szó akár otthon, akár a munkahelyen történő felhasználásáról.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: gottiwater.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.