Tarkón vágta 80 éves áldozatát a férfi a nyíregyházi temetőbe, majd kirabolta az idős asszonyt. Tette után pedig Budapestre utazott.

A férfi a nyíregyházi köztemetőben beszélgetésbe elegyedett egy 80 éves asszonnyal, aki a családi síremléket gondozta 2020. augusztus16-án dél körül.

A férfi egy számára kedvező pillanatban tarkón ütötte áldozatát, aki elesett, és közben további sérülést szenvedett – írja a KEKFENY.com

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A támadó a súlyosan sérült nővel mit sem törődve a táskájáért nyúlt, kivette belőle az asszony pénztárcáját a benne lévő több tízezer forint összegű készpénzzel, bankkártyával, majd a fülbevalóját is megszerezte és elmenekült.

A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, és a bejelentést követő néhány órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. A férfit hiába keresték lakóhelyén, illetve a vélt tartózkodási helyein, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Hamar kiderült, hogy időközben Budapestre utazott, ott fogták el 2020. augusztus 20-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Péter 23 éves nagykállói lakos ellen.

Kiemelt kép: a férfi elfogása – Forrás: police.hu