A Deák téren tragikusan elhunyt két fiúért gyújtott gyertyát otthonában a gyanúsított, Cs. Krisztián édesanyja. A két áldozatot a múlt héten temették el.

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, május 22-én szörnyű tragédia tragédia történt a Deák téren. Az eddig ismert információk szerint az ünneplő két társaság között vita jött létre, majd Cs. Krisztián egy nála lévő késsel végzett M. Lászlóval és K. Gergellyel.

A BudaPestkörnyeke.hu cikkeit a Deák téri gyilkosságról ide kattintva tudod elérni.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A két fiút múlt héten temették el, azonban azóta sem csillapodtak a kedélyek. Cs. Szonja, a gyanúsított édesanyja bár tudja, miért helyezik vád alá gyermekét, lelkileg képtelen feldolgozni a történteket. Tisztában van vele, hogy hosszú évekig börtönbe kerülhet a fia. Az édesanya azt mondta, bármit is tett, Krisztián az ő fia marad.

„Krisznek van négy testvére, értük is felelősséggel tartozom. Mindannyian hiányoljuk. Számunkra nem lett kevesebb. Az biztos, hogy én nem neveltem gyilkosnak. Szörnyű, amit elkövethetett, hiszen azt nem lehet jóvá tenni. Nem létezik olyan indok, ami mentséget jelenthet a számára. Megértem a gyászolók fájdalmát. A gyermekem nevében is bocsánatot szeretnék kérni. Tudom, ha tehetné, mindent megváltoztatna”- nyilatkozta a Cs. Szonja a Borsnak.

Az édesanya még mindig nem találkozhatott fiával, csak levelet írt neki, most pedig a Borson keresztül üzent Krisztiánnak:

„Az utolsó leheletemig kitartok melletted! Bármit tettél, az anyád maradok! Sajnálom, amit tettél!”

A feltételezett gyilkos édesanyja szeretett volna részt venni az elhunytak temetésén, de a többszöri fenyegetés miatt elállt az ötlettől. Helyette otthon gyújtott gyertyát, és csendben megemlékezett az áldozatokról.

Kiemelt kép: helyszínelés a Deák téri késelés után – Forrás: MTI