Sok baleset történt péntek délután, az autópályák Budapest környéki szakaszai szinte mindenhol beálltak. Sörfesztivál miatt lezárták Budakeszin, a Fő utca egy szakaszát, emiatt kerülni kell a Telki, Páty és Budaörs felé közlekedőknek.

Baleset az M2-esen

Az M2-es autóúton, a Vác-dél csomópont közelében, a 36 km-nél négy személyautó ütközött össze. A 2-es főút felé vezető oldalt lezárták. Kerülni a Sződ-Csörög-M2-es autóút útvonalon lehet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beállt az M3-as

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Gödöllő térségében, az M31-es autóúti csomópont közelében az erős forgalom miatt lassulásra készüljenek. 

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Lezárás Budakeszin

Ezen a hétvégén sörvesztivált rendeznek Budakeszin. Emiatt lezárták a Budaörsre és a Telkire vezető összekötőút egy szakaszát. A lezárás pénteken 17.00-tól szombat hajnali 2.00-ig, majd szombaton reggel 8.00-tól pedig vasárnap hajnali 3.00-ig tart a Fő utca Temető utca és Erkel utca közötti szakaszánál.

A buszokat nem érinti a lezárás

A Volánbuszok menetrend szerinti közlekedése zavartalan lesz a sörfesztivál ideje alatt is, ezekre a terelés nem vonatkozik!

Lezárások az M0-áson

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hídon javítási munkák kezdődtek. A M1 autópálya felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként két szűkített sávon halad a forgalom. A 16-os jelű halásztelki csomópontban lezárták az M1-es felé vezető felhajtó ágat, helyette a 17-es km-nél levő gerincúti csomópontban lehet felhajtani az autóútra.

Baleset Székesfehérvárnál

A 8-as főúton, Székesfehérvár bevezető szakaszán négy személyautó karambolozott. Az 1-es km-nél, a két sávos szakaszon a belső sávot lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos motorbaleset

Halálos baleset történt a Fejér megyei Gántnál péntek délután. Egy motoros megcsúszott az egyik kanyarban és járművével a vele szembe érkező kisteherautó alá csúszott – írja a deltahirek.hu

Emelővel szedték le a kisteherautót

A baleset helyszínére elsőként egy szabadnapos mentős, egy szabadnapos tűzoltó és a csákvári tűzoltók érkeztek ki. A tűzoltók egy – a sorban lévő – kamion emelőjével megemelték a kisteherautót és kiszabadították az alá szorult embert – tudtuk meg Farkas-Bozsik Gábor katasztrófavédelmi szóvivőtől.

A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt

Helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M0-ás közelében – Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24