13 év után elválik férjétől Varga Judit igazságügyi miniszter. A házasságának a válságára semmi jel sem utalt, hiszen több budai lakást és egy balatoni luxusnyaralót is vásárolt közösen férjével. Az igazságügyi miniszter a kormány harmadik tagja, aki az utóbbi időszakban felbontja házasságát.

Annyi a boldog házasságnak

Több mint egy évtizednyi boldog házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit és Magyar Péter – értesült több forrásból a Blikk. Az igazságügyi minisztert és férjét a nyilvánosság politikusi álompárként ismerhette meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Három gyerekük született

„Míg egyikük a kormányban, addig a másik egy nagy állami cég vezetői székében foglal helyet, miközben nevelik három gyermeküket. Látszólag úgy tűnhet, egymás mellett mindketten ki tudtak teljesedni, hiszen az ügyvédjelöltként induló Varga és a kezdetben bírósági fogalmazó Magyar együtt lépkedett egyre feljebb a ranglétrán. A magánéletben szintúgy bejöttek a számításaik, már a húszas éveikben eldöntötték, hogy nagy családot szeretnének, és ez is teljesült” – írta Varga Juditékról korábban a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Decemberben még boldogok voltak

Hogy mi áll a döntés háttérében, azt egyelőre nem tudni. A lap karácsony előtt járt az otthonukban, akkor még nyoma sem volt annak, hogy házasságuk válságban van.

Ingatlanügyeik

Az utóbbi hetekben ingatlanügyeikkel kerültek a címlapokra. Még januárban derült ki, hogy a család 200 millió forintért vásárolt Budán lakásokat, erre 192 millió forint hitelt kaptak. Később a Telex írt arról, hogy tízmilliós csoktámogatást vettek fel a balatonhenyei házukra, noha a konstrukció lényege nem a nyaralók támogatása.

Gulyás Gergely hívta haza

Varga Judit 9 évig Brüsszelben dolgozott. 2018-ban Gulyás Gergely miniszter felkérésére érkezett haza a család, az ő tárcájánál uniós kapcsolatokért felelős államtitkár lett.

Falusi CSOK luxusnyaralóra

Miután kiderült, hogy luxusnyalóra használták fel a falusi CSOK támogatást, Varga Judit azt mondta, a családdal azt tervezték, hogy a 150 lelkes településen élnek majd. Ez már akkor sem tűnt életszerűnek, hiszen két sikeres jogász miért is szeretne Budapesttől 160 kilométerre költözni.

Közös közlemény

Varga Judit most Facebook-oldalán férjével egy közös közleményben tudatta, hogy a magánéletét érintő kérdésekre nem kíván választ adni. 

„Összehangolt sajtótámadás”

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”.

Rogánék válása

A kormány háza táján nem Varga Judit az egyetlen, akinek az utóbbi időben tönkrement a házassága. 2019 novemberében jelentette be Rogán Antal, hogy elválik feleségétől, Cecíliától. Sokáig úgy tűnt, hogy a politikusnak harmónikus a magánélete. Cecíliával 12 évig voltak házasok, két közös gyermekük született, Dániel és Áron. Hogy pontosan mi volt az oka válásuknak, arról mai napig nem beszéltek.

Mindketten újraházasodtak

Tény, hogy tavaly nyáron Cecília házasságot kötött Szendrei Dániellel, aki jelenleg az első számú magyar teniszező, Balázs Attila személyi edzője. Rogán Antal pedig tavaly év végén vette feleségül Barbara nevű szerelmét, aki mostanában gyanús földvásárlásai miatt került a sajtó célkeresztjébe.

Mészáros Lőrinc válása

Tavaly szeptemberben jelentette be Mészáros Lőrinc és felesége, hogy házasságuk felbontása mellett döntöttek. Magyarország leggazdagabb embere soha sem titkolta, hogy a Fidesz holdudvarához tartozik. 2014-ben azt mondta, „abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg”.

Várkonyi Andrea üzleti kapcsolata Mészáros Lőrinccel

Mészáros Lőrincet válása után Várkonyi Andreával fotózta le a Telex egyik olvasója. Az egykori tévés azt nyilatkozta, hogy üzleti kapcsolatban áll a felcsúti milliárdossal, tőle bérli pár hónapja alapított cégének székhelyét. Közben az is kiderült, hogy a volt televíziós cége a Mészáros csoporttól kapott megbízást. Az is beszédes, hogy Mészárosék válása előtt Várkonyi hirtelen lelépett az ex-Mészárosné tulajdonában lévő LifeTv-től és azt nyilatkozta más ajánlatot kapott. A magát már üzletasszonynak pozícionáló Várkonyi Andrea láthatóan jól járt Mészárosék válása után.

Bárfai-Mager Andrea is elvált

Elvált férjétől a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter. Ez a vagyonnyilatkozatából derült ki, amelynek a tanúsága szerint megszabadult férje nevétől is. Ez azt jelenti, hogy immár nem Bártfai-Mager Andreának, hanem lánykori nevén, Mager Andreának kell majd hívni hivatalosan is. 

Első férje Dubajba menekült

Mager Andrea miniszter első férje, Balogh Sándor 2019 végén Dubajba menekült, mielőtt elkaphatták volna költségvetési csalás gyanúja miatt. Pénteken derült ki, hogy a miniszter volt férje több ezer embernek összesen 90 millió euró, vagyis nagyjából 32 milliárd forint kárt okozó piramisjátékban is érintett volt a vállalkozásai révén.

Második férje államtitkár volt

Mager Andrea, Balogh Sándor után Bártfai Bélához ment feleségül, aki a Miniszterelnöki Hivatal közigazgatási államtitkáraként dolgozott még az első Orbán-kormány idején. Tőle vált el nemrég a miniszter.

Házasság, mint üzlet

Úgy tűnik, hogy a család mindenhatóságát hirdető fideszes politikusok egy része számára a család nem több, mint üzleti kapcsolat, amely ha nem megfelelően alakul, nem küzdenek érte, inkább pont úgy felbontják, mint egy közönséges szerződést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Varga Judit – Forrás: Facebook/Varga Judit