Egy utas örökítette meg azokat a döbbenetes pillanatokat, amelyek a budapesti 19-es villamoson történtek.

Megalázó hangnem

Az eset során a villamos vezetője megalázó hangnemben zavarta el a Bécsi út felé haladó szerelvényen utazó hajléktalan embereket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kemény szavak

Az esetről az RTL Klub híradójában számoltak be, a videón jól hallható, hogy a villamos vezetője kemény szavakkal illeti a járművön utazó hajléktalan embereket. Egyebek között azt mondta: „Behányok, olyan szaguk van!’

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Agresszíven lépett fel

A szemtanú szerint a villamos vezetője egyből agresszíven lépett fel, nem kérte őket szépen, hogy szálljanak le. A BKV az eset kapcsán az rtl.hu-nak azt írta, a felvételek alapján megkezdték az ügy kivizsgálását.

A BKV vizsgálja az ügyet

„Társaságunk elsődleges érdeke, hogy az ilyen eseteket megelőzze vagy kiszűrje. Ha szabálytalan munkavégzésre utaló információ jut a munkáltató birtokába, a lehető legalaposabban kivizsgálja az esetet, és a legnagyobb szigorral lép fel. Járművezetőinktől minden esetben elvárjuk a kulturált, utasbarát munkavégzést” – olvasható a BKV válaszában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Itt a videó az esetről:

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: RTL Klub videorészlet