Egyre több a rászoruló, ezért a szcientológusok is belehúztak a jótékonykodásba.

A Covid kezdetekor még csak hazai rászorulókat, illetve a velük törődő szervezeteket támogatták heti rendszerességgel a szcientológia önkéntes lelkészek. Aztán a háború elől menekülőket is elkezdték segíteni a határnál és a fővárosban egyaránt. Mellettük most ismét főként az itthoni nehéz helyzetben lévőknek adományoznak, az ünnepek közeledtével hetente már nemcsak egyszer, hanem több alkalommal is. Az elmúlt két hét leforgása alatt a tartós élelmiszereken, a ruhákon, a játékokon, illetve a kozmetikumokon kívül csokimikulásokkal is segítették az Anyák az Anyákért Alapítványt és a TündérPakk Alapítványt, ez utóbbinak székeket is adományoztak az új irodájukhoz. Továbbá a Gyermekétkeztetési Alapítványnak is adakoztak a következő ételosztásukhoz egy kiadós tartósélelmiszer- és csokimikulás-rakománnyal, illetve mentősöknek vittek papírtörlőt, mivel nekik épp erre volt a legnagyobb szükségük.

A jelen gazdasági helyzetben egyre többek kerülhetnek anyagilag szorult helyzetbe, de akár egészen kis odafigyeléssel és ráfordítással is csodákat tehetünk! Már ha csak belegondolunk abba, hogy valakinek nem túl nagy befektetés, mondjuk, egy búzadara, tej és kakaópor megvásárlása, az egy bajba került, szegényebb család gyermekeinek a tejbegríz, az öröm, a gondoskodás és a biztonság érzését adhatja, melyek megfizethetetlenek.

A szcientológia önkéntes lelkészek mottója az, hogy „mindig lehet valamit tenni”, és bebizonyosodott, hogy összefogással sokkal többet elérhetünk.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.