Újabb 6 Auchan áruházban nyílt használt ruha részleg. Az áruházlánc márciusban kezdte értékesíteni az átválogatott és fertőtlenített ruhákat, a divatcikkeket maximum 3300 forintért lehet megvásárolni.

Használt ruha az Auchanból

Hétfőtől újabb hat Auchan áruházban lehet már használt ruhát vásárolni. Ezentúl Budakalászon, Óbudán, Fóton, Szolnokon, Solymáron és a másik miskolci áruházukban is elérhetők lesznek az átválogatott és fertőtlenített ruhák. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Márciusban indult

A használt ruhák értékesítése március 16-án indult el hét Auchan áruházban: Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Csepelen és Maglódon.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Second hand darabok

A vásárlók a ruhaosztályok közelében találhatják meg a second hand darabokat. A ruhák fertőtlenítés után, egyenként csomagolva kerülnek az áruházak polcaira.

Jó minőségű ruhák

A magyarországi áruházláncok közül elsőként az új ruhadarabok mellett használt ruhákat is kínál az Auchan. Az áruház szerint szakemberek által gondosan ellenőrzött, jó minőségű használt ruhákat árulnak “Új élet” márkanév alatt. 

Nem minden derül ki

Az Auchan korábban kiadott közleményéből nem derül ki, hogy kik azok a szakértők, akik kiválogatják a ruhákat és az sem, hogy honnét érkeznek a használt ruhák az Auchan áruházakba.

Fenntartható vásárlás

 „Számunkra fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért elköteleztük magunkat a fenntartható vásárlás mellett. Olyan használt ruházati cikkek, amelyek állapotukból adódóan még hosszú ideig színesíthetik vásárlóink ruhatárát” – írta korábban közleményében az áruházlánc.

Szigorú szelekció

Azt is írták, hogy „a termékeket szigorú szelekció után szakemberek készítik fel új életükre. Ez a gondos odafigyelés garantálja a megvásárolt darabok kifogástalan állapotát.”

Használt cuccok 3300 forintért

A lánc szerint széles választékban baba- és gyerekruhák, valamint a női és férfi ruházat egyaránt elérhetőek lesznek. Összesen 160 márka termékei kerülnek a polcokra. Az egyes darabok ára 600 és 3300 forint között mozog.

Nem veszik vissza

Az áruházlánc oldalára feltöltött videóban azt javasolják, hogy vásárlás után mossák ki a ruhákat, ha probléma van velük, nem veszik vissza és bármilyen ezzel kapcsolatos ügyintézésre csak helyben van lehetőség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Auchan áruház – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu