Elöntötték annak a fiatal nőnek a közösségi oldalát a részvétnyilvánítások, aki múlt hét végén halt meg Budafokon, egy motorbalesetben. Petra járműve kettétört, a mögötte haladó szerelme pedig végig nézte, ahogyan a 28 éves nő a halálba száguld motorjával. A család és a motoros barátok nem értik, hogyan történhetett a tragédia, a nő gyakorlott vezető volt.

Motoros baleset a 6-oson

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, múlt hét végén szörnyű tragédia történt Budafokon. Egy 28 éves lány, a 6-os főút budapesti halálos balesetet szenvedett.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kettétört a motor

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítójának beszámolója szerint egy jobbra ívelő kanyar után a külső sávban haladt a motoros, amikor eddig ismeretlen okból erősen fékezett. A jármű megbillent, majd felborult és az aszfalthoz csapódott. Innét a levegőbe emelkedett, majd visszazuhant a földre és csúszni kezdett az oldalán.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kettészakadt a motor

A vezetője eközben több tíz méterrel távolabb ért földet. A 600 köbcentis Suzuki motor tovább csúszott, nekiütközött a szalagkorlát egyik tartóoszlopának, amitől kettészakadt.

Ennyi maradt a motorból

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Szétszóródtak a roncsok

Az eleje és a hátulja is a szembejövő belső sávban, mintegy 100 méterre a baleset helyszínétől állt meg, közben nekiütköztek a belső sávban szintén a városból kifelé haladó Ford Focusnak, illetve az autót a szétrepülő alkatrészek is eltalálták.

Mindenki segített

Az eset után az arra közlekedők azonnal odarohantak segíteni. Először egy fiatal nő szaladt az eszméletlen motoroshoz, és megkezdte az újraélesztést, majd egy házaspár és egy egészségügyi dolgozó is odarohant, hogy segédkezzen, az újraélesztést pedig egészen a mentők kiérkezésééig folytatták. 

Ötször élesztették újra

A motort vezető lányt a mentőszolgálat szakemberei több, mint egy órán keresztül, 5 alkalommal élesztették újra, mire sikerült az állapotát stabilitázálni és kórházba szállítani, de ott életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügyet. 

Mentősök küzdenek Petra életéért

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Gyakorlott motoros volt

A motort a 28 éves L. Petra vezette, halála sokkolta a motorosokat, a nőt ugyanis mindenki remek, gyakorlott, fegyelmezett sofőrnek ismerte.  „Hiába volt fiatal, fantasztikusan motorozott, óriási rutinnal. Elképzelni sem tudjuk, mi történhetett. Miután meghallottuk a hírt, összeomlottunk, hogy pont vele történt ilyesmi, aki soha nem volt felelőtlen”- mondta egy ismerőse.  

Párja végig nézte a tragédiát

Az esetnél Petra szerelme is ott volt, ő párja mögött motorozott, így szemtanúja volt a történteknek: „Szörnyű, hogy látta az egészet. Csodás pár voltak, nagyon szerették egymást, rengeteget hajtottak együtt, nem régiben jöttek haza a közös külföldi motorozásból is. Mindketten nagyon jól vezettek. Bele sem merünk gondolni, hogyan érezhet most”- mondta a fiatal pár ismerőse a Borsnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu