Megtörte a csendet Damu Roland unokatestvére, Tóth Zita, aki gyerekként olyan volt a színésznek, mintha a testvére lenne. Elárulta, hogy szerinte valójában mi okozta a színész halálát. Emellett Rolandnak az Edinával való házasságáról is beszélt

Elkapta a koronavírust

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 47 éves korában elhunyt Damu Roland. A színész hetek óta küzdött a koronavírussal, kórházról kórházra szállították, ám az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Műtüdőn tartották

Rolandot mélyaltatásban, lélegeztetőgépen, majd műtüdőn kezelték. Miután bevitte a mentő, mindössze három napig volt magánál. A színész szinte készült a halálra, nagynénjétől azt kérte, a családból csak ő, az unokotestvére Éva, néhány rokon és barát vegyen részt, azonban kérése szerint a szülei nem lehetnek jelen a szertartáson.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Szörnyű házassága volt

Damu Roland és másik unokatestvére, Tóth Zita szinte testvérekként nőttek fel. A nő a TV2 egyik műsorában azt állította, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárja borzalmas dolgokat élt át gyermeke anyja, és utolsó felesége Edina mellett. ”Borzalmas, amit Roland átélt Edinával. Ott nem Roland volt a hibás – állítja Tóth Zita.

A börtönben házasodtak össze

Damu Roland későbbi feleségét Edinát, a pszichiátrián ismerte meg. Még börtönben ült a színész, amikor összeházasodtak. A nőnek alkoholproblémái voltak, közben teherbe esett és megszületett közös lányuk Maya.

Nagynénje neveli

Mayát ma nagynénje neveli, mivel édesanyját a gyámhatóság alkalmatlannak tartja az anyaságra. Roland sokáig küzdött kislányáért, végül nem hozzá került Maya. A színész több éve pedig nem fizetett gyerektartást.

Több betegsége volt

Tóth Zita arról is beszélt, hogy Rolandnak több alapbetegsége volt, de pontosan nem mondta el, hogy mi az. Erről maga a színész is beszélt novemberben, utolsó televíziós interjújában. Azt azonban elmondta, hogy szerinte mibe betegedett bele Roland.

Megállt a szíve

„Alapbetegségei is voltak, ez tény és való, erről nem fogok beszélni, ő sem beszélt. Viszont azt tudjuk, hogy a fertőzés nagyon súlyosan roncsolta az egész testét. Végül megállt a szíve” – mondta Roland unokatestvére.

Semmibe vették

„Belebetegedett, hogy egyszerűen semmibe vették. Jött a bélyeg, hogy ő egy börtöntöltelék, egy nemierőszaktevő, egy nőverő” – mondta Tóth Zita.

Nem kapott még egy esélyt

Elárulta, Damunak nagyon fájt, hogy nem adtak neki még egy esélyt az újrakezdésre színészként. Zita szerint, ha így lett volna, talán az italozással is le tudott volna állni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Damu Roland