Kispesten még csak a villamossíneken történt baleset, a 8. kerületi Teleki téren már egy villamos karambolozott péntek délután.

Keresztezte a villamospályát

Egy kombi Audi A4 a Népszínház utcán igyekezett a Fiumei út felé, majd a Teleki László téren az autót vezető fiatalember úgy döntött, balra bekanyarodik a benzinkúthoz, a villamospályát keresztezve. Ezt semmi sem tiltja, ám nem árt körül is nézni a manőver megkezdése előtt, mivel hátulról közben odaérhet a villamos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ütközés a 37-es járattal

Sajnos jelen esetben ez éppen így is történt: az Orczy tér irányába haladó 37-es járat a kanyarodó Audi bal oldalába hajtott, lelökve az autót a sínről, amely az éppen mellette elhaladó Ford Escort hátuljának csapódott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Senki nem sérült meg

Szerencsére a baleset során sem az okozó férfi, sem a Fordban utazó férfi és nő, sem pedig a villamoson tartózkodók nem sérültek meg.

Hamar érkezett a segítség

Elvétette a kanyarodást

Oldalba kapta a villamos az Audit

A Ford is a baleset részese lett

Nem ért célba a 37-es járat

Áramtalanították a gépjárműveket

A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos áramtalanították a két személyautót, majd a helyszínelés végeztével az Audit a bal oldali járdára tolták.

Terelve közlekedtek

A baleset következtében a 28A, a 37-es, a 37A és a 62-es villamos a külső végállomások felé nagyjából egy órán keresztül terelve közlekedett, a Magdolna utca megállót pedig áthelyezték a Magdolna utcába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK