Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motoros férfit, aki hétfő este túl gyorsan ment a Farkasréti temetőnél és belecsapódott egy KIA Ceed autóba. A helyi virágárusok siettek segíteni, párnát tettek a motoros férfi feje alá, amíg megjöttek a mentők.

Szétnézett, de hiába

Egy KIA Ceed kombival ment egy nő és egy férfi a 12. kerületben a Hegyalja úton a Farkasréti temető felé hétfő este. Információink szerint a Németvölgyi úthoz érve balra, a Márton Áron tér felé akartak kanyarodni, az autót vezető nő átgurult a villamossíneken, majd szétnézett és megkezdte a kanyarodást balra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Belefúródott az autóba

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Túl gyorsan jött a motor

Vélhetően észlelte a Márton Áron tér felől érkező BMW GS motort, de úgy érezte, még elég távol van ahhoz, hogy be tudja fejezni a manővert. Ám a német rendszámú motor a megengedett sebességnél jóval gyorsabban haladt a lejtőn lefelé, így a kanyarodás közben lévő KIA bal oldalába, a bal futómű és a bal ajtó közé csapódott.

A rendőrök szedték la a motort az autóról

Szélvédőnek vágódott

Akkor erejű volt az ütközés, hogy a motor szinte beleolvadt a KIA sárvédőjébe, úgy maradt a kerekein. A bukósisakot viselő motoros lerepült a kétkerekűről, fejjel a kombi szélvédőjének vágódott, majd végigcsúszott a motorháztetőn és a szélvédőn, végül a KIA jobb oldalán az aszfaltra zuhant.

Összetört a KIA, de javítható

Súlyos sérülés

A motoros fiatalember súlyosan megsérült, több bordája eltört, belső vérzése is volt, agyrázkódás gyanúja is felmerült nála. A temető virágboltjaiból kiszaladó szem- és fültanúk hoztak párnát, amit a feje alá tettek, majd a mentők a földön ápolták, végül kórházba szállították.

Úgy tűnik, a motor is jó lesz még

Sokkos állapot

A KIA utasai nem sérültek meg, viszont az autót vezető hölgy sokkos állapotba került, ő még egy órával később sem tudott megnyugodni, üveges tekintettel sétált fel és alá, a párja próbálta nyugtatni. A baleset az esti gyér forgalomban nem okozott nagy fennakadást, és az 59-es villamosok is gond nélkül tudtak közlekedni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.