Húsvétkor sokan voltak az utakon, ez meglátszik a baleseti statisztikákon is. Húsvéthétfőn több karambol történt Budapest környékén. Ócsánál az M5-ös autópályán volt baleset, a 31-es úton pedig hármaskarambol történt Maglódnál.

Belerohant az Audiba

Az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az Ócsai csomópontnál, és az M0-s csomópont közelében is baleset történt. A 27-es és a 30-as km-nél is sávzárára és torlódásra kellett készülni. Információink szerint a korábbi baleset miatt torlódott a forgalom, ezt viszont egy Fiatot vezető nő későn vette észre és kemény fékezés ellenére a külső sávban az előtte lassító, német rendszámú (négytagú román család) Audi hátuljának csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt az Audit találta el a Fiat

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Árokba sodródott

A Fiat hátulja kifarolt a belső sávba, onnan pedig az autó a jobb oldali árokba sodródott, épp a szalagkorlát végződése után. A román családból a hátul ülő anyuka, valamint a Fiat 500 vezetőnője sérült meg, de mindketten saját lábukon szálltak be a mentőbe, nem súlyos a sérülésük.

Ez a Fiat találta el az Audit

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Lezárták a főutat

A 31-es főúton, Maglódon három személyautó ütközött össze, a 27-es km-nél lezárták a főutat. A Gyömrői Önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, így fogalmaztak a közösségi oldalukon: 14:26-kor kaptuk a riasztást, Maglód 31-es út Mendel K. utca kereszteződésnél 3 autó ütközött. A kiérkező egység látta, hogy mindhárom autó az árokban állt meg.

Drámai baleset Maglódnál

Forrás: Facebook/Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság

Súlyos sérült

A járművekben összesen 3 fő utazott, ki tudtak szállni, 1 súlyos és 1 könnyű sérült volt, őket kórházba szállították a mentősök. A tűzoltók a súlyos sérültet segítették a mentősöknek átadni, a sérült gépjárműveket áramtalanították.

Teljes totálkár

Forrás: Facebook/Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság

Baleset az M1-en

Korábban az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Herceghalom térségében, a 30-as km-nél több személyautó ütközött össze. A sávzárás és a 10km-es torlódás megszűnt, de Bicske és Tatabánya között a csomópontok környezetében lépésben halad még cikkünk megjelenésekor is a kocsisor. 

Kitört a kereke

Az M3-as autópályán, a főváros irányába a 116-os km-nél, Füzesabonynál egy személyautónak kitört a kereke, a sérült jármű a belső sávot foglalta el, mögötte jelentős volt a torlódás. Budapest irányába rendkívül erős a forgalom, Füzesabonytól telített sávokon lehet autózni, cikkünk megjelenésekor is szakaszosan torlódik a forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset az M5-ös autópályán – Fotó: BudapestKörnyéke.hu/G.K/montázs