A BMW sofőrje azt állítja, észre sem vette, hogy a Skodának ütközött. Akárhogy is történt, a bevásárlásból hazafelé autózó idős házaspár autója berepült a patakba, a tűzoltók mentették ki őket, kórházban vannak.

Szabálytalan kanyarodás

A soroksári Auchan déli bekötőútján, a 23. és a 18. kerület határán húzódó Külső Kerületi körúton haladt vasárnap dél körül, bevásárlásból hazafelé egy idős házaspár Skoda Fabiajukkal. Amikor a bevásárlóközpont főútjához, a Bevásárló utcához értek, egy BMW kombi férfi sofőrje nem vette észre a neki jobbról közeledő Skodát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Létrán állva mentenek

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Elrántotta a kormányt

A Nagykőrösi út irányába balra kanyarodva a Fabia bal hátsó ajtajának ütközött a BMW. Az idős sofőr az ütést érzékelve elrántotta a kormányt, amitől a jármű kifarolt, keresztbe csúszott, berepült az út bal oldalán található, betonozott falú patakba, majd vegul a jobb oldalára borult.

Egyensúlyozás a létrán

Nem tudtak kimászni

A két idős utas nem tudott saját erejéből kimászni a roncsból, őket a szélvédő betörése után tudták kihúzni.

Az autó kiemelése

Kórházba vitték őket

Mindketten megsérültek, a hölgy súlyosabban, őket a Merényi Gusztáv Kórházba szállította a mentőszolgálat. A BMW sofőrje nem sérült meg, sőt, nem is észlelte, hogy a Skodának ütközött. A patakba borult autót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság négy tengelyes daruja emelte vissza az útra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tűzoltók is csak néztek

Nagy darus autó kellett

Ennyire összetörött a Skoda

A BMW eleje behorpadt

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián