A BMW sofőrje azt állítja, észre sem vette, hogy a Skodának ütközött. Akárhogy is történt, a bevásárlásból hazafelé autózó idős házaspár autója berepült a patakba, a tűzoltók mentették ki őket, kórházban vannak.

Szabálytalan kanyarodás

A soroksári Auchan déli bekötőútján, a 23. és a 18. kerület határán húzódó Külső Kerületi körúton haladt vasárnap dél körül, bevásárlásból hazafelé egy idős házaspár Skoda Fabiajukkal. Amikor a bevásárlóközpont főútjához, a Bevásárló utcához értek, egy BMW kombi férfi sofőrje nem vette észre a neki jobbról közeledő Skodát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Létrán állva mentenek

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Elrántotta a kormányt

A Nagykőrösi út irányába balra kanyarodva a Fabia bal hátsó ajtajának ütközött a BMW. Az idős sofőr az ütést érzékelve elrántotta a kormányt, amitől a jármű kifarolt, keresztbe csúszott, berepült az út bal oldalán található, betonozott falú patakba, majd vegul a jobb oldalára borult.

Egyensúlyozás a létrán

Nem tudtak kimászni

A két idős utas nem tudott saját erejéből kimászni a roncsból, őket a szélvédő betörése után tudták kihúzni.

Az autó kiemelése

Kórházba vitték őket

Mindketten megsérültek, a hölgy súlyosabban, őket a Merényi Gusztáv Kórházba szállította a mentőszolgálat. A BMW sofőrje nem sérült meg, sőt, nem is észlelte, hogy a Skodának ütközött. A patakba borult autót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság négy tengelyes daruja emelte vissza az útra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tűzoltók is csak néztek

Nagy darus autó kellett

Ennyire összetörött a Skoda

A BMW eleje behorpadt

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián