Nagy Alekosz hívta fel Béres Anettet, vagyis VV Anettet, miután olvasta a sajtóban, hogy párt keres. Arra viszont nem számított a valóságsghow sztár, hogy ilyen hamar és ilyen stílusban ér véget a telefonbeszélgetésük.

„Én vagyok a válasz minden kérdésedre”

Szerdán kezdődött minden, ugyanis ezen a napok rakta ki Nagy Alekosz a közösségi oldalára azt a nyílt levelet, amit Béres Anettnak címzett. Ezt azért tette elsősorban, mert: „A mai sajtóban azt olvastam, hogy Te engem keresel és nem érted, hogy eddig hol baltáztad el. Nos, kérem Tisztelettel, én vagyok a válasz mindegyik kérdésedre” – kezdte írását a férfi.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alekosz korábban még nem volt felkészülve Anettra

„Noha, a Való Világ győzelmem után, te hívtál, én akkor még nem voltam fölkészülve. Meg aztán, akkoriban még te sem az igazit kerested, csapódtál összevissza” – folytatta írását Alekosz.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Anyagilag is jobban kijönnek – mondta a férfi

„Ezen, külső és belső változások függvényében arra kérlek, gyere. Sztárok vagyunk, mindketten. Megaztán, anyagilag is jobban kijövünk. Munkám most nincsen, de 240 ezret szoktam keresni.”

Alekosz a bejegyzése végén randira hívta Anettet

„Kedves Drága Anett eljössz-e szombaton 17.00-kor, a Campónába? Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót, vagy egy sárgaborsó főzeléket fasírttal? Nagy Alekosz” – írta alá a levelet Alekosz.

Hamar kiderült, hogy mit válaszolt Anett

Nagy Alekosz nem csak nyílt levelet írt a nőnek, hanem fel is hívta telefonon – derül ki a sztár újabb Facebook-bejegyzéséből. Ebben pedig azt is leírta, hogy mit reagált Anett a megkeresésére.

„Te ótvarék”

„Hogy mersz engem felhívni, te ótvarék! Hangzott el a lesújtó mondat a beköszönésem után. Anettet tegnap este hívtam fel telefonon. Nem erre számítottam” – áll a bejegyzésben.

Nem erre számított Alekosz

Pár évvel ezelőtt ez az igazán kedves lány rajongott a Való Világért, örömmel jött be mihozzánk, akkor úgy éreztem, hogy barátság alakult ki közöttünk. Párszor össze is futottunk, beszéltünk is. Mély megrendüléssel, csalódással, szomorúsággal konstatáltam ezt a kiábrándító véleményét rólam, úgy érzem, neki erre okot, nem adtam. Rövid dialógunk egyéb jelzőit, már le sem írom. Mindössze 23 másodpercig tartott, ami alatt nekem csak annyit sikerült mondanom, hogy Szia Anett. Ezúton kívánok neki sok Boldogságot, őszinte igaz barátokat, és hogy megtalálja, akit keres” – zárta a történetet a valóságshowsztár. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Béres Anett és Nagy Alekosz – forrás: Facebook.com