A luxusélet csak kirakat volt? A barátai szerint egy forintja sem volt a celebnek, így kérdéses az is, hogy ki fogja eltemetni Berki Krisztiánt. A tragikus sorsú, egykori tévés műsorvezető temetésére vélhetően Pamela, Mazsi és a barátok adják össze a pénzt.

A két asszony és a barátok

Berki Krisztián temetésére vélhetően Hódi Pamela, Berki Mazsi és a barátok adják majd össze a pénzt a legfrissebb hírek szerint. A celebről kiderült, hogy bár hiába keltette azt a látszatot, hogy luxuséletet él, valójában az utóbbi időben anyagi gondokkal küzdött, ami miatt konfliktusokba is keveredett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Semmiért sem fizetett

Egy barátja szerint ez nem azt jelentette, hogy kéregetett, hanem úgy vett igénybe szolgáltatásokat, hogy azért nem fizetett, hanem a saját oldalain reklámozta azokat – írja a Pénzcentrum.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszatérésre készült

Berki épp most készült a médiás visszatérésére, egy kereskedelmi tévénél műsorvezető lett volna. Ha nem is milliókat, de havonta több 100 ezer forint bevételt jelentett volna neki. Ráadásul dupla volt az öröme, mert imádott a nyilvánosság előtt szerepelni – mondta a naphire.hu oldalnak a celeb egyik közeli ismerőse.

Konfliktus a pénz miatt

Állítólag Berki éppen a pénz miatt veszett össze a bankrablóból keramikussá szelídült Viszkissel, akinek a műhelyében porosodik az ázsiai kalandjukról szóló, közös könyvükből ezer eladatlan példány. Amit Berki nem akart elvinni és eladni, pedig a könyvekért 2,5 millió forintot kaphatott volna. A Viszkis ígérte: eladja Berki könyveit, a pénzt pedig a néhai médiaceleb kislányainak adja oda.

Együtt a Viszkis rablóval

Ambrus Attila, vagyis a Viszkis és Berki együtt szerepeltek egy realityműsorban, a Viszkis úgy fogalmazott a TV2 reggeli műsorában, hogy, Berki teljesen más ember volt, ha nem forgott a kamera.

Nincs minden rendben Berkivel

“Pont itt voltunk a stúdióban és volt egy vitánk, amit már nagyon-nagyon sajnálok, hogy ez volt az utolsó beszélgetésünk. Volt egy közös könyvünk, ebből lett egy vita, ott már nagyon feldúlt volt, éreztem, hogy nagyon nem kerek valami. Iszonyatosan beleállt a dolgokba.” – mondta. Legutolsó találkozásuk tehát vitába fordult, Ambrus akkor már látott arra utaló jeleket, hogy nincs minden rendben a celebbel.

Ki fizeti a temetést?

Most viszont el kell temetni Berki Krisztiánt, de a nagy kérdés az: miből? Hiszen közeli barátai szerint Berkinek egy vasa sem volt. “Abban biztos vagyok, hogy Berki nem köztemetéssel kapja meg a végső tisztességet, hanem Mazsi, Pamela és a barátai majd összedobják rá a pénzt” – vélte a híresség ismerőse.

Nem tudott vigyázni magára Berki

Hevesi Kriszta pszichológus szerint Berki nagyon szeretett élni. Mint mondta: bizonyára meglepődne most, mennyien szerették valójában. A szakember elmondta, szerinte Berki nem tudott igazán vigyázni magára, az egészségére.

15 év a nyilvánosság előtt

Berki Krisztián holttestét péntek reggel a 9. kerületi lakásának a teraszán Hódi Pamelával közös kislánya találta meg, aki sajtóinformációk szerint állítólag először azt hitte, csak alszik, ezért még be is takarta. Berki Krisztián másfél évtizedet töltött a nyilvánosság frontvonalában.

Kábítószer a helyszínen

A 41 évesen meghalt korábbi futballista, későbbi cégvezér és médiaszereplő-influenszer történetét megannyi botrány, feljelentés, címlap kísérte. Az egykori aranyifjú, aki a semmiből jött a magyar futball legnagyobb klubjának igazgatói székébe, hogy aztán a nyilvánosság első sorában bitorolja oly sok magyar figyelmét, aki átutazta a világot, luxusautókat hajtott, hírességekkel töltötte az életét, pénteken meghalt. A rendőrség tájékoztatása szerint kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: Facebook