A szorgalmas gyömrői drogkereskedő nem is sejtette, hogy hónapok óta figyelik, követik a rendőrök. Sok bizonyítékot gyűjtöttek ellene, míg végül most kattant a bilincs. Annyi drogot adott el, hogy reménye sincs arra, hogy egyhamar szabaduljon. Az elfogásakor kiderült, hogy még egy marihuána ültetvény is volt a gyömrői kertjében.

Kilenc hónapnyi felderítő munka végén, illegális ügyfélfogadása közben ütöttek rajta a monori rendőrök egy férfin.

A tavaly október óta tartó nyomozás számos információt hozott, a monori rendőrök egyre-másra gyűjtötték az adatokat a 28 éves gyömrői férfi ellen.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Megfelelő mennyiségű bizonyíték birtokában néhány nappal ezelőtt akciót szerveztek, és a település egyik utcájában betoppantak az éppen zajló adás-vétel közepébe.

Az üzletet meghiúsították, a kristályos fehér port eladó célszemélyt elfogták. Zsebében, válltáskájában előre adagolt kis csomagok voltak, feltehetően számított még aznap este néhány vevőre.

Az állandó tartózkodási hellyel nem rendelkező, rendszerint ismerőseinél meghúzódó férfi bemondása alapján a rendőrök egy helyi ingatlanon kutatást tartottak, simítózáras nejlontasakokat, az udvaron több mint két tucat tő, átlagosan 2,5 méter magas vadkendert találtak.

A férfit kihallgatták, elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Elmondta, hogy jó ideje foglalkozik az illegális üzlettel, speedet, extasyt és marihuánát szokott vevőkörének árulni. A leeső anyagból saját szükségleteit fedezi.

A bíróság által azóta letartóztatott 28 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság – írja a Kékfény.com hírportál.

Kiemelt kép forrása: rendőrség