Kétféle embertípus létezik. Az egyik az, aki rendületlenül hisz abban, hogy őt mindig elkerüli a baj, s vele soha semmi igazán rossz nem történhet – egészen addig, amíg aztán mégiscsak megtörténik. A másik az, aki igyekszik elkerülni, megelőzni a kellemetlen helyzeteket, gondos előrelátással.

A biztonsági kamerákban rejlő lehetőségek

A Metroman.hu SIM kártyás kameráival tehetünk azért, hogy némi bizonytalanságot kiiktassunk az életünkből, csökkentve a kiszolgáltatottságunk mértékét. Noha nyilvánvalóan kamerákat használva is akadnak olyan rossz dolgok, amik megtörténhetnek velünk, de az biztos, hogy az otthonunk védelmét egy egészen új szintre emelhetjük, ha használjuk ezeket. Tarts velünk, és ismerjük meg együtt a biztonsági kamerákkal együtt járó előnyöket!

Mit nyerhetünk, ha kamerákkal szereljük fel otthonunkat?

Az egyik legfontosabb az az, hogy ezzel a megoldással már eleve elriaszthatjuk a betörőket, hiszen szívesebben fogják azokat az ingatlanokat célpontnak választani, amelyek kifosztásakor nem maradnak utánuk nyomok, kiváltképp nem videófelvételek formájában. Természetesen ha mégis megtörténik a baj, akkor biztosak lehetünk abban, hogy tudunk érdemi információkkal szolgálni a nyomozók számára, például a betörés időpontját és jellegét tekintve, ahogy a bűnözőkről készült felvételeket is lehetőségünkben áll átnyújtani.

Emellett az általános biztonságérzetünk is fokozódhat, s egy kis ellenőrzést nyerhetünk például az önállóan közlekedő iskolás vagy kamasz gyermekeink jövés-menése felett is, no persze nem kell rögtön komoly dolgokra gondolni, de valószínű, hogy megnyugtató látni, ha a csemete időben hazaért, s nekünk nincs okunk aggódni a testi épsége, illetve a holléte miatt.

Mit nyújtanak a SIM kártyás, 4G biztonsági kamerák?

Amikor ki szeretnénk választani az ideális megoldást, ami a tökéletes kameraváltozatot illeti, át kell gondolnunk néhány fontos kérdést. Ilyen például az, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli készülékre van-e szükségünk. Míg az előbbinél nem kell aggódni az áramellátás miatt, addig az utóbbinál a telepíthetőség válik sokkal könnyebbé, azáltal, hogy nem kell a hálózattal való összeköttetésről gondoskodni. Igény szerint napelemmel működő kamera mellett is dönthetünk. Ugyanilyen lényeges szempont az is, hogy beltéri vagy kültéri kamerára van-e szükségünk, kiváltképp akkor fontos ez, ha az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállónak kell lennie az adott modellnek.

A mobilnetes, SIM kártyás 4G IP biztonsági kamerákat olyan helyszíneken is tudjuk alkalmazni, ahol nem áll rendelkezésünkre Wifi kapcsolat. Az okostelefonra letölthető applikáció révén akár élőben is követhetjük az aktuális történéseket, de micro SD kártyára is rögzíthetjük azokat. Elérhető az infra éjjellátó funkció is, így nincs olyan helyzet, amikor ne számíthatnánk rá.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.