Izgalmakkal teli a Forma-1 Magyar Nagydíj, olyannyira, hogy a második szabadedzést követően egy brit fotós, Mark Thomson és egy biztonsági őr vitája tettlegességig is fajult.

Szóváltás alakult ki

A Blikk az eset kapcsán azt írja, hogy a fotóriporter szeretett volna bejutni a pálya olyan részére, ahova elméletileg beléphetett volna, de a sportbírók utasítására ezt a biztonsági szolgálat embere nem engedte, és ezt tette szóvá ingerülten. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elmérgesedett a vita

A vita ezt követően elmérgesedett, s bár azt nem tudni, ki ütött először, de az biztos, hogy Thomson a Twitter oldalára felrakott egy fotót, melyen látszik, hogy felrepedt a szája felett a bőr.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Egyeztetést tartottak

A portál ezen túlmenően azt írja, a Hungaroring Sport Zrt. kommunikációs osztályától megtudták, pénteken este, valamint szombaton reggel is egyeztetést tartottak a magyar és a külföldi biztonsági szolgálat vezetői, a Forma-1 sajtófőnöke és a sportszakma legfontosabb emberei.

Nem tudni, lesz-e következmény

A történteknek utánajártak, továbbá megállapodtak a helyes viselkedési formákban az F1-es eseményen, amit minden érintett félnek be kell tartania. Azt nem tudni, hogy az ügynek lesz-e folytatása.

Itt az említett Twitter fotó

Közben lement az időmérő is

George Russell, a Mercedes brit versenyzője nyerte a mogyoródi Hungaroringen zajló 37. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti meg az első rajtkockából. A 24 éves pilótának ez pályafutása első pole pozíciója.

Kapcsolódó:

Forma-1: a visszavonuló Vettel szabadedzése a gumifalban ért véget a Hungaroringen

Leclerc-é a harmadik rajtkocka

Russell mellől Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője startolhat majd, a harmadik rajtkocka pedig csapattársáé, a monacói Charles Leclerc-é lett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás