Levelet küldött Rúzsa Magdinak Orbán Viktor. A miniszterelnök amellett, hogy gratulált a hármasikrekhez, azt írta, egészen biztos abban, hogy Magdi édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben.

Orbán Viktor levelet küldött

Magdi csütörtökön az Instagram oldalán osztott meg egy friss bejegyzést, melyből kiderül, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is gratulál nekik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta Orbán Viktor

“Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság” – írja levelében a miniszterelnök.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Jó egészséget kívánt

„A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának” – zárja sokait Orbán Viktor.

Összefogott a család

Rúzsa Magdi és hármasikrei 62 nap kórházi tartózkodás után a múlt héten térhettek haza. Az énekesnő a napokban azt nyilatkozta, hogy összefogott a család, mindig van segítsége.

Állandó segítsége is van

„Nyilván három babához kell segítség, hiszen nincs annyi kezem. Folyamatosan figyelni kell, így valaki mindig itt van mellettem. Hála Istennek nagy a család, mindenki segít. Illetve az unokahúgom állandó jelleggel itt van velem” – mondta az énekesnő.

Szerelmes a gyerekeibe

„Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Annyira édes mind a három kis csöppség. Tényleg valahogy nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírása”.

Nyáron visszatér a színpadra

Rúzsa Magdi betartja a korábbi ígéretét és valóban a nyáron visszatér a színpadra. Az énekesnő július 1-én a Budapest Park színpadán, különleges koncertshow-val köszönné meg a közönségének, hogy 17 éve mellette állnak. Az énekesnő tavaly szeptember végén koncertezett utoljára, s már nagyon várja a közeledő fellépést.

4 éve házasodtak össze

Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Orbán Viktor és Rúzsa Magdi