Új ingatlanok építések esetén nem lehet kérdés a hőszigetelés beépítése, de régebbi otthonok korszerűsítésekor is elsődleges a komfort és a költséghatékonyság  biztosítása, a határolószerkezetek, a homlokzatok és a tetők izolációja a hőveszteség minimalizálása érdekében.

A természetes anyagok nemcsak környezetvédelmi szempontból kedvezőek, de a házban lakók közérzetét is javítják, hiszen védelmet nyújtanak a hideg időjárás, a hőség és a zaj ellen, kellemes belső klímát és kiegyensúlyozott légnedvességet biztosítanak, így az allergiások számára is kedvezőek.

A természetes hőszigetelő anyagok előnyei

A hőszigetelés szükségessége minden építtető előtt ismert, az azonban kevésbé, hogy ehhez milyen anyagok állnak rendelkezésre, illetve melyiket miért érdemes választani. A Naturica Group a STEICO hőszigetelő anyagok forgalmazása mellett épületbiológiai tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére annak érdekében, hogy mindenki számára biztosítsa az egészséges és környezetbarát otthonokat. 

Számtalan szigetelőanyag közül választhatunk az energiatakarékosság jegyében, azonban érdemes az egészségre és a környezetre gyakorolt hatásokat is figyelembe venni. A természetes anyagokból, farostokból készülő hőszigetelő anyagok minden feltételnek megfelelnek, ideális választást jelentenek.

Alacsonyabb fűtési költségek 

Az energiaárak emelkedése révén még nagyobb jelentőséget kap az energiatakarékosság, a fűtési költségek csökkentése, amely az épületek megfelelő szigetelése – a homlokzaton és a tetőn, valamint a korszerű nyílászárók alkalmazásával – biztosítható. Azonban, ha Önnek az építőanyag környezetbarát volta is számít, a hagyományos szigetelőanyagok helyett a természetes változatokat részesítse előnyben. 

A farost hőszigetelés természetes anyagból, fenyőfából készül, és a felelősségteljes erdőgazdálkodásból származó alapanyagnak, valamint a környezetbarát gyártásnak köszönhetően megújuló, környezetbarát és újrahasznosítható szigetelőanyagnak tekinthető.

Magas anyagsűrűsége, alacsony hővezető képessége és speciális hőtároló kapacitása okán szigetelőképesség szempontjából is felveszi a versenyt más hőszigetelő rendszerekkel szemben. 

Miért előnyös Önnek a STEICO hőszigetelés?

A STEICO természetes farost szigetelés mentes mindenféle egészségkárosító, vegyi adalékanyagtól, ráadásul a gyártás során keletkezett hulladék, illetve maga a szigetelés nagy része újrahasznosítható, visszaforgatásra kerül vagy energia termelésére használják a biomassza-erőműben.

A farost hőszigetelés felszerelése hagyományos, flexibilis táblás kivitelben akár házilag is, illetve ún. befújásos technikával szakemberek által kivitelezhető. Ez utóbbi elsősorban előregyártott épületrészek szigetelésére, különféle nagyságú és vastagságú hézagok gyors és hulladékmentes befedésére alkalmas. 

A farost szigetelések természetes módon szabályozzák a hőmérsékletet, növelik a jó közérzetet és a környezetnek is jót tesznek.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.