A magyar válogatott mérkőzéseinek idejére a BKK Budapestre hozza az Eb-t, hogy az utasok a megállóban várakozva vagy útközben is együtt szoríthassanak a csapatnak. A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve MOL Bubival közelítsék meg.

Az utcán sem marad le semmiről

Afutballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően azok is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akik épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt vannak a meccsek időpontjai 

A magyar labdarúgó-válogatott Svájccal június 15., szombat, 15 órakor játszott. A mérkőzésen, a magyar válogatott kikapott. A következő meccs június 19., szerdán, 18 órakor lesz. Akkor Németország ellen lép pályára a válogatott. Majd június 23-án, 21 órakor Skóciával játszunk. Az  EB alatt az 1-es, a 19-es és a 41-es villamosokon megjelent a „Hajrá, magyarok!” felirat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A MOL Bubi is a magyar csapat mellett

Az egy hónapig tartó, július 14-én záruló labdarúgó-Eb tartalmas szórakozást kínál. A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve a MOL Bubival közelítsék meg. Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével

Egyedi szurkolói matricák

A MOL Bubi közbringarendszer csatlakozott a MOL szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak. A BKK kéri a bubizókat, hogy kerékpárjukat mindig zárják le a gyűjtőállomáson. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép forrás: BKK