Két durva baleset is történt szombat délelőtt Budapesten: az egyik a Vámház körúton történt, ahol egy autós ütközött a villamossal, a másik balesetben pedig az olimpiai bajnok szerb vízilabdázó, Nikola Jaksics csapódott neki egy mentőautónak a Blaha Lujza téren. A Fővám tér közelében történt balesetben a vezető komoly sérülést szenvedett, de a sportoló és a mentők balesetében szerencsére csak könnyebb sérülés történt.

Fővám térnél ütköztek

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint Budapest 5. kerületében, a Vámház körúton egy piros Suzuki sofőrje a Fővám térnél balra akart fordulni, azonban nem vette észre az induló villamost, így nekicsapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Napi programajánlat Budapestről és környékéről, folyamatosan frissülő tartalommal. Ne maradj le te sem a legjobb helyekről, eseményekről. A részletekért kattints ide!

Kivágták az ajtót

Az autó a bal, vezetői oldalával ütközött neki a villamosnak, és a kocsiban olyan károk keletkeztek, hogy a sérült vezetőt feszítő vágóval kellett kivágni. A sofőr feltehetően komoly sérüléseket szenvedett.

Mutatjuk az ütközést

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ki kellett vágni az ajtót

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kórházba vitték

A balesetező Suzukit szegedi mentősök segítették ki, akik a sérült vezető ellátását követően szirénázva indultak el a kórház felé.

Durván összetört a Suzuki

Fotó: Gombkötő Krisztián

Balesetet szenvedett Nikola Jaksics

Egy másik szombat délelőtti balesetben a Fradi vízilabdázója, a szerb olimpiai bajnok Nikola Jaksics balesetezett, mégpedig egy mentőautóval a Blaha Lujza téren. A szirénázó mentő a Nyugati felől érkezett, és a Corvin tér felé haladt volna tovább, azonban az Astoriánál pirosra váltott a lámpa.

Kifordult a mentőautó kereke

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egy autós nem állt meg

A piros jelzésre a kereszteződésben lévő összes autó megállt, egyet kivéve, ugyanis a másik oldalról egy zöld jelzést kapó Opel behajtott a kereszteződésbe, ekkor ütközött neki a mentőautónak. Mint kiderült, a balesetező autóban a Fradi sportolója, Nikola Jaksics ült.

Mentősök szenvedtek balesetet

Fotó: Gombkötő Krisztián

Szívbeteghez riasztották a mentőt

Az Index azt írta, hogy a mentőautót egy szívbeteghez riasztották, és a szirénát használva épp úton volt a betegért, amikor bekövetkezett a baleset. Értesüléseik szerint a mentőautó sofőrjét, a mentőápolót és a mentőorvost is könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Összetört az autó eleje

Fotó: Gombkötő Krisztián

Apró sérülés

A szerb sportoló balesetében szerencsére nem történt komolyabb sérülés, azonban az ütközés következtében kinyílt a mentőautó légzsákja, ami miatt az egyik mentős az arcán könnyebben sérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Fradi sportolója balesetezett

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni tudósítás – Forrás: Gombkötő Krisztián