Durva baleset történt a főváros 4. kerületében, Újpest-központ környékén. Egy BMW típusú személygépkocsi lesodródott menet közben az útról, majd a járdán megpördült és felborult. A sofőr sokkos állapotba került, később előállították a rendőrök.

Megpördült és felborult

Durva baleset történt a főváros 4. kerületében, Újpest-központ környékén. Egy BMW típusú személygépkocsi lesodródott menet közben az útról, majd a járdán megpördült és felborult.  A helyszíni szemtanúk szerint a kocsit egy férfi vezette, akiről úgy tudják: önerőből hagyta el a baleset után oldalára borult autót. A BudapestKörnyéke.hu legfontosabb híreit ide kattintva éred el!

Sokkos állapotban

A sofőr vélhetően sokkos állapotba került, ugyanis egy idő után leült a roncs mellé, és egészen egyszerűen ülve várta meg a segítséget a kitört ablakok üvegszilánkjai között. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenhol üveg volt

„Össze volt törve, és mindenhol üveg volt, de a férfi kimászott az autóból valahogy, mert mellette volt” – mondta egy szemtanú. 

Forgalmas környék

„Nem volt késő, igencsak forgalmas volt a környék, szerintem egyszerre többen is hívták a rendőrséget” – mesélte egy helyi lakos a Metropolnak. 

Csak a sofőr sérült meg

A Budapesti Rendőr-főkapitányság illetékesei elmondták: a férfit, bár könnyebben sérült, elővigyázatosságból kórházba szállították. Más nem sérült meg a balesetben.

Kábítószert fogyaszthatott

A férfit később pedig a rendőrségen is előállították, ugyanis felmerült a lehetősége annak, hogy a baleset idején kábítószert is fogyasztott. A rendőrök intézkedtek a mintavételről is. A balesettel összefüggésben a rendőrség büntetőeljárást indított, gyanúsítotti kihallgatás nem történt.

„Volt itt rendesen káosz”

„Volt rendesen káosz, de már megszoktuk, mert nincs olyan hét, hogy ne legyen valami” – írta egy újpesti lakó a Facebookon a történtek kapcsán. A BudapestKörnyéke.hu legfontosabb híreit ide kattintva éred el!

Felfordulás a helyszínen

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Szitai Anita