Öten sérültek meg abban az autóban, amely az M4-es autópályán ütközött a szalagkorlátnak. Szemtanúk szerint 6 mentőautó van a helyszínen.

Felborult egy autó

Az M4 autóút 23-as kilométerszelvényében 2022. március 16-án reggel 6 óra körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult, a benne utazók mindannyian megsérültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több mentő van a helyszínen

Az eddigi információk szerint az autóban öten utaztak, mindannyian megsérültek. Az arra autózók azt írják a Facebookon, hogy 6 mentőautó is a helyszínen van.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Elterelik a forgalmat

A rendőrök a forgalmat a vecsési kihajtónál leterelik, az ecseri felhajtónál lehet visszatérni az autóútra. Több kilométeres torlódás alakult ki, ha teheti válasszon másik útvonalat!

Semmi nem maradt az autóból

Egy másik autós ezt írja a balesetről: „Ha jól láttam akkor egy BMW szegény semmi nem maradt belőle”.

Helyszíni felvétel

Forrás: olvasói fotó

Erős a forgalom az M0-áson

Rendkívül erős a forgalom az M0-s autóúton az M3-as autópálya felől az M5-ös irányába, Ecsertől Nagytarcsáig. A menetidő növekedés akár a fél órát is meghaladhatja. 

Baleset Pilisnél

Egy személyautó és egy kisteherautó szenvedett balesetet a 405-ös út 3-as kilométerénél, Pilis térségében. A monori hivatásos egység kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Karambol Kőbányán

Összeütközött három személyautó Budapest 10. kerületében, a Maglódi út és a Jászberényi út kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Telítettek a Budapest környéki főútak

Torlódik a forgalom az M2-esen Dunakeszi térségében az M0-s felé, a 2-es főúton Dunakeszi térségében, valamint a 10-es, a 11-es főút és az 51-es főút a főváros irányába.   

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/olvasói fotó