A 18 éves énekesnő, Bodrogi Enikő már fiatalon komoly döntés elé kényszerült, amikor a szülei elváltak egymástól. Édesanyja Olaszországba költözött, ő pedig végül Magyarországon maradt édesapjával. Bodrogi Gyula unokáját családneve miatt sokan támadták, az X-Faktorban azonban megmutatta a nézőknek, hogy nem a híres nagyapa miatt volt versenyben. 

Megviselte a válás

Bodrogi Enikő nehéz időszakon ment keresztül, amikor szülei bejelentették, hogy elválnak. Saját bevallása szerint szinte nem volt olyan nap, hogy ne sírt volna a fiatal tehetség. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Olaszországban él az édesanya

„Anyukám kint él Olaszországban a barátjával, én pedig apukámmal élek, és a bátyámmal. Anyukám minden hétvégén itthon van az élő show-k miatt, de havonta két hétre mindig hazajön. Mindennap sírtam, rosszul éreztem magam, és nagyon magam alatt voltam. Nem tudtam, hogy hol vagyok” – nyilatkozta Enikő az X-Faktoros szereplése kapcsán.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rossz érzések

„Nem tudom, hogy van-e otthonom, mert úgy érzem, mintha nem lenne családom. Ezt senkinek nem kívánom, mert ez tényleg egy nagyon rossz érzés” – tette hozzá, majd elárulta: 15 évesen ő döntött úgy, hogy Magyarországon szeretne élni az édesapjával.

Lelkileg megerősödött

A fiatal énekesnő azóta lelkileg teljesen megerősödött. Írt egy dalt édesanyjáról, amelyben az érzéseiről vallott neki. Annak idején haragudott rá, amiért kiment külföldre, és itthagyta őt, de már megbocsátott neki.

Vízilabdázni kezdett

A fiatal lány bevallotta, hogy bátyja miatt kezdett el vízilabdázni járni, amit később nagyon megszeretett, és hat éven keresztül űzte ezt a versenysportot – osztotta meg nézőivel az RTL.

Bodrogi Gyula a nagyapja

Enikő arról is szót ejtett, hogy Bodrogi Gyula unokájaként rengeteg támadást kapott, miszerint csak azért jutott be az X-Faktor élő show-jába, mert a nagyapja hazánk egyik legismertebb színésze. „Ilyenkor magam alatt vagyok, mert ez nem így van. Nem azért vagyok bent, mert valaki a valakim, hanem azért, mert én vagyok az az ember, akit a nézők továbbjuttattak” – mondta.

Értékes tanácsok

Enikőt nagypapja olyan tanácsokkal látta el, ami nagyon kellett neki. Azt mondta: élje bele a dalba magát. Enikő éneklés közben a karácsonyt, a családot és a világbékét vizualizálta maga előtt.

Véget ért a verseny

Az X-Faktor harmadik élő adásában, szombaton este két versenyző számára ért véget a verseny, egyikük éppen Bodrogi Enikő volt, aki nem csügged emiatt: továbbra is énekesnő szeretne lenni.

A B terv az egyetem

A B terv az egyetem: a fiatal lány business management szakon tanulna majd. Enikő szülei és a nagyszülei is támogatják elképzelésében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bodrogi Enikő és Bodrogi Gyula