Ha unod már a hagyományos szögletes formájú szőnyegeket otthonodban, dobd fel bármelyik helyiség hangulatát egy szép kerek shaggy szőnyeggel! Ezek a típusok bársonyos puhaságukkal nagyon kellemes és komfortos érzetet nyújtanak a lábaknak.

Esztétikus küllemüket hosszú bolyhos szálaik biztosítják, a finom puha szőnyegek az egész család kedvencei lesznek. A Szőnyeg textil webáruház kerek szőnyeg palettáján megtalálható rengeteg különböző méretű és színű, magas minőségű termék.

Kerek szőnyeg

Az elegáns kerek szőnyegek a megszokottól eltérőek, egyedülálló külsőt kölcsönöznek otthonunknak, feltéve, ha megfelelően bánunk az elhelyezésükkel. Néhány trükk segítségével ízléses környezet alakítható ki a kerek szőnyegekkel.

Egy kis odafigyelést igényelnek a részletek, és akkor könnyedén elkerülhetjük a bakikat a lakberendezésben.

A gömbölyded, kerek szőnyeg megtöri a helyiségben a sarkokat, lágyítja a szoba rideg szögletességét. Hangsúlyos helyen kifejezetten esztétikus dísze a teremnek, legfőképpen akkor, ha viszonylag nagy területet foglal el.

Kerek szőnyeg a különböző helyiségekben

Keskeny, hosszú előszobában mindenképp középre tegyük, a csillár alá a kerek szőnyeget. Az arculatot jelentősen elrontja és a teret is szűkíti, ha valamilyen bútordarab egy kicsit is rákerül a szőnyegre.

A nappaliban elhelyezett kerek kárpit színe mindenképp legyen összhangban a többi kiegészítővel és a bútorokkal. Ide vásárolhatunk nagyobb méretet is, a dohányzóasztal alatt elhelyezve remekül feldobja az összképet.

Az étkezőben nem mindenki szereti a szőnyeget, mert az erősen ki van téve a szennyeződéseknek, a morzsáknak. Egy rövidebb szálú szőnyeg azonban sokkal könnyebben tisztítható, úgyhogy ha szőnyeg mellett döntünk, akkor ilyet válasszunk.

Az étkezőasztal alatt is nagyszerűen mutat a kerek típus, bizonyára nem meglepő, de főleg a kerek étkezőasztal alatt. Nagyon szép és praktikus keretbe foglalja a közös családi ebédek meghitt helyszínét.

A kerek szőnyeg és a kiegészítők harmóniája

Egy kényelmes fotel és egy könyvespolc vagy kisasztal a stílusos kerek szőnyegen? Igen! Hangulatos kis olvasósarok alakítható ki ebből a néhány darab kiegészítőből és nem is kell hozzá nagy hely vagy kimagasló kreativitás.

Egymással és a közvetlen környezettel harmonizáló színvilággal tovább fokozhatjuk a meghittség érzését ezen a kis pihenő oázison.

A fésülködőasztal alatt látható kerek kárpit pedig letisztult külsőt kölcsönöz a személyes piperesaroknak.

A négyszögletes szobát a sok ablak még tovább „keményíti”, ezért egy ilyen helyiségben különösen jó ötlet kerek szőnyeget elhelyezni.

Letisztult, minimalista térben a csillár alá kerülő színes, kerek szőnyeg, annak színével harmonizáló kiegészítőkkel hangulatos keretet ad a szobának.

Bármelyik kerek szőnyeg passzol az ízlésedhez, a lényeg az, hogy mindenképpen strapabíró, tartós modellt válassz, ami sokáig lehet otthonod dísze.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.