Hosszú idő után újra színpadra állhat Bródy János, a rajongók legnagyobb örömére. A legendás dalszerző-énekes bőrrákkal küzd, az orrán keletkezett rosszindulatú elváltozás, amit már több alkalommal műteni is kellett.

Bőrrákkal küzd

A 76 éves zenész szervezetét az ún. basalioma támadta meg, ami az egyik leggyakoribb, azonban áttéteket csak ritkán képző ráktípus. Kezelés hiányában viszont nagy roncsolást képest végezni a szövetekben. Bródy János a betegségéről először tavasszal beszélt, addigra már hat műtéten volt túl. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ledöbbentek a rajongók

A rajongók teljesen ledöbbentek, amikor meglátták a fotókat, amiket Bródy János a kórházi ágyában készített. Ugyanis a zenész igyekszik könnyedén beszélni a küzdelmeiről, pontosan tudja, hogy minden beavatkozásra szükség van ahhoz, hogy végre maga mögött tudhassa ezt az időszakot, írta meg a Blikk.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Tavasszal beszélt róla először

“Az a szabály, hogy minden olyan szövetet ki kell vágni, ahol ez a rosszindulatú sejtburjánzás megjelenik… Egy kis műtéttel indult a dolog, de kiderült, hogy a baj nagyobb, és műtétek sorozata vár rám” – mondta még április elején Bródy János, amikor először beszélt a betegségéről.

Már hétszer műtötték

A zenészt azóta már hét alkalommal operáltak meg, ám a megpróbáltatások ellenére újra színpadra állt, ugyanis a Szeretetkoncerten újra gitárt ragadott és mikrofon mögé állt, a rajongók legnagyobb örömére. A Blikknek a színfalak mögött azonban elárulta: nem volt benne biztos, hogy ott tud lenni.

Újra színpadra állt

“Örömmel mondtam igent, amikor felkértek a jótékonysági koncertre, de az az igazság, hogy akkor még nem ­tudtam, képes leszek-e színpadra állni, hiszen az elmúlt hónapokban semmit nem vállalhattam el”

Volt már jobban

A zenész azt is elárulta, volt már jobban, ám úgy érzi túl van a nehezén, és bízik benne, hogy hamarosan végleg maga mögött tudhatja a betegséget.

Sokat jelent neki a színpad

“Sokat jelent nekem, hogy újra színpadon lehetek, pláne úgy, hogy pár hete ebben még magam sem bíztam annyira” – mondta mosolyogva a lapnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bródy János – Forrás: YouTube