Saját tavába zuhant autójával egy férfi Budapest 10. kerületében. Sokáig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni.

FRISSÍTÉS!

Meghalt az a 65 éves férfi, aki Kőbányán, saját tavába hajtott autójával. A baleset a Laovasvölgyi út egyik tanyáján történt – mondta a BRFK sajtóügyeletese csütörtök délelőtt.

ELŐZMÉNY!

A férfi egy 10. kerületi telken, saját autójával csúszott bele a saját kerti tavába. A Bors információi szerint a sofőr egy lejtőről csúszott a tóba, és a kocsi bár nem merült el, a férfi beszorult az autóba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szomszédok segítettek

A szomszédok hamar észlelték a baleset és azonnal a férfi segítségére siettek, majd sikeresen kiszedték a bajba jutott sofőrt.

Helyszíni felvétel a mentésről

Fotó: Fővárosi Katasztrófavedelmi Igazgatóság

A férfi visszaesett a tóba

A férfi ezek után visszaesett a tóba. A Bors azt írja, hogy a helyszínre érkezett mentőegységek próbálták újraéleszteni a sofőrt.

Pár hete Soroksárnál a Dunába hajtott egy autós

Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a Dunába gurult egy gépkocsi, amikor a Soroksárról Csepel felé tartó kompra akart ráhajtani, az eset még január elején történt. Szerencsére a jármű három utasa ki tudott szállni.

Három fiatal ült az autóban

A BudapestKörnyéke információi szerint három fiatal utassal beesett a Dunába egy autó, amikor a Soroksár és Csepel között közlekedő kompra akartak ráhajtani. A kocsi a víz alá került.

A köd miatt történhetett a baleset

Az isaszegi sofőr a köd miatt tévesztette el az irány: mikor ráhajtott volna a kompra, az tolatni kezdett, így csúsztak be a vízbe.

A három fiatal nagyon átfagyott

A fiatalok a helyszínen, az egyik rendőrautó hátsó ülésén ültek, mindannyian nagyon átfagytak, de szerencsére senki nem sérült meg komolyabban.

Az autót a búvárok találtak meg

A járművet búvárok találták meg, ami teljesen elmerült a vízen, a tűzoltók csörlővel vontatták a partra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Fővárosi Katasztrófavedelmi Igazgatóság