Szép napfényes téli időben autózott kedden Újpesten a Citroen és a Skoda sofőrje. Szabályosan áthaladtak a kereszteződésen, aztán bumm! Fékezés nélkül, agyatlanul megérkezett a luxus BMW és rommá tört mindenkit a környéken.

Becsapódott a BMW

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a Citroën DS3 az újpesti István úton haladt a Görgey Artúr út felé kedden, amikor az Újpest-Központhoz ért, az Árpád úti csomópontnál zöld jelzésen haladt volna tovább, ám a Váci út felől egy BMW áthajtott a tiloson és nagy erővel a Citroën bal oldalába csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rommá tört a BMW eleje

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Oldalára borult

A karambol hatására a vétlen jármű a baloldalára borult, majd tovább csúszva az Árpád úton a piros lámpánál várakozó Skodának és Volkswagen kombinak ütközött. A BMW közben a buszmegállóba csapódott, szerencsére még a járda előtt meg tudott állni.

Oldalára borult a Citroen

Kimászott a roncsból

A Citroën vezetője a szemtanúk és a rendőrök segítségével jutott ki a roncsból, könnyebben sérült, a férfit a mentők kórházba szállították, a többi járműben utazók nem sérültek meg, így a BMW vezetője sem, persze ki is nyíltak a légzsákok azonnal.

Áramtalanítják a BMW-t

Nagyon megijedt

A Volkswagen vezetője azt mondta, nagyon megijedt, amikor látta felé csúszni a Citroënt az oldalán, nem bírt semmit sem reagálni, csak várta az elkerülhetetlen csattanást.

Összenyomódott a Citroen oldala

Lezárta az út felét a rendőrség

A baleset miatt az Árpád út felüljáró felé vezető oldalát lezárta a rendőrség, csak a BKK járatai hajthattak át. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK