Eltűnt egy 14 éves fiú a 12. kerületből. A fiú édesapja értesítette a rendőrséget, hogy a gyermeke hétfőn 12 óra 30 perc és 13 óra 30 perc között elment otthonról és azóta semmit sem tudnak róla.

FRISSÍTÉS: Édesapja nemrég közölte, hogy megtalálták a 14 éves kisfiút. Nicolasnak rosszul sikerült egy felvételi előkészítője és emiatt nem mert hazamenni. Egész éjszaka a kamaerdei vonatsín mellett ült.

Adorján Nicolas Bence körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fehér pólót, zöld rövidnadrágot és sportcipőt viselt. A kiskamasz a mountain bike biciklijével ment el otthonról. A rendőrök jelenleg is kutyák bevonásával keresik.

Ez is érdekelhet: Sínekre borult egy autó az 1-es villamos vonalán.

A fiú eltűnéséről több ismert ember is hírt adott közösségi oldalán. Szinetár Dóra kollégájának ismerőse volt a kisfiú. A színésznő ezt írja:

„Kedves Mindenki! Ha tudtok segíteni!!! ‼️‼️‼️ Kollégám barátjának kisfia nem ért haza… “Figyelem, kedves emberek a segítségetekre van nagy szükségünk! Ma 13 óra környékén Adorján Nicolas bringázni indult a Normafára, de azóta senki nem látta. Kérjük jelezzétek, ha bármi információtok van róla. Egy Superior XP979-es szürke bringával ment el otthonról és a képen látható ruházat van rajta. Sajnos a bukósisakot elfelejtette felvenni! KÉREM OSSZÁTOK!!!! Bármit tudtok hívjátok a 30 7862087-es számot Nico versenybringája egyedi, néhány db van belőle az országban!!!!! A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG MOST, HOGY OSZTJÁTOK A FOTÓKAT, mert se pénz, se telefon nincs a kisfiúnál. Főleg a budai oldalon javasoljuk! Mindenkinek köszönjük az együttérzést a segíteni akarást! Most az irányt kell megtaláljuk, merre keressük!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Adorján Nicolas Bencét a rendőrség is keresi.

A BRFK azt kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: az eltűnt Adorján Nicolas Bence