Abony térségében történt a tragédia, a végzetes baleset során öten vesztették életüket.

Itt történt a tragédia

Az M4 autóút 89-es kilométerszelvényében lévő csomópontnál 2021. szeptember 24-én 16 óra 40 perc körül egy Budapest irányából Szolnok felé közlekedő kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött. A furgonban öt ember vesztette életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Terelik a forgalmat

Az érintett útszakaszon a rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését, a forgalmat a 86-os kilométerszelvénynél, Abony irányába a 3122-es számú útra terelik, írja a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt írja a katasztrófavédelem

Pótkocsis teherautó alá szorult egy kisbusz az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 90-es kilométernél, Abony térségében. A műszaki mentést végző ceglédi és szolnoki hivatásos tűzoltók a társszervekkel közösen dolgoznak a helyszínen. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hatalmas a torlódás

Az abony.hu Facebook oldalán azt írják hatalmas a torlódás a városban, mert befelé terelik a forgalmat.

FRISS!

Biatorbágynál szalagkorlátnak ütközött egy busz

Szalagkorlátnak ütközött egy autóbusz az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 20-as kilométernél, Biatorbágy térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járművet.

A 13. kerületben autós és motoros karambolozott

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest 13. kerületében, a Béke utca és a Fáy utca kereszteződésében. Az autó akadályozza a villamosforgalmat. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak.

Átszakította a szalagkorlátot egy autó az M3-as bevezető szakaszán

Átszakította a szalagkorlátot egy személyautó Budapest 15. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 12-es kilométernél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.

Reggel a 13. kerületben két autó ütközött

Két személygépkocsi karambolozott Budapest 13. kerületében, a Dráva utca és a Kárpát utca kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels