Brutális baleset történt az M2-es autóúton. Egy rosszul sikerült sávváltás miatt a közútkezelő által már kibójázott kamionba csapódott egy személygépkocsi. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Beszámolónk végén mutatjuk a Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület helyszínen készült képeit.

Kamionba csapódott az autó

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton. Egy rosszul sikerült sávváltás miatt egy műszaki okokból lehajtósávban álló, a közútkezelő által már kibójázott kamionba csapódott egy személygépkocsi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összeroncsolódott a személygépkocsi

A káresethez a Fóti Aqua ÖTE tűzoltói vonultak. A sérültet a mentők kiérkezéséig elsődleges ellátásban részesítették, és az összeroncsolódott gépkocsit áramtalanították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba

A mentőszolgálat munkatársai a sérültet ellátás után súlyos sérüléssel szállították kórházba. A tűzoltók a helyszínelés után a roncsot kiszabadították a kamion alól. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület