Csütörtök délután egy középkorú körül nő egy ezüst színű Suzuki Swifttel haladt Csepelen, a Petőfi utcán a Karácsony Sándor utca felől. A Betű utcához érve valószínűleg figyelmetlen volt és fékezés nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol balról, a Csepel Pláza felől éppen akkor ért oda egy Mercedes Atego ponyvás teherautó.

Hirtelen vágott elé

A Mercedes sofőrjének fékezni sem volt ideje, olyan hirtelen vágódott elé a kisautó, az Atego nagy erővel a Suzuki bal oldalába rohant, majd métereken át tolta maga előtt, mire meg tudott állni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A Suzuki sofőrje súlyosan megsérült

A Suzuki vezetője súlyos fejsérülést szenvedett, őt a kiérkező mentők a tűzoltókkal együtt emelték ki, majd a Merényi kórházba szállították, közölte a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Fotó a helyszínről:

Egy kiskutya is volt a kocsiban

A Suzukiban egy kiskutya is utazott, őt ideiglenesen az egyik környékbeli lakó fogadta be. Szem-, illetve fültanúk elmondása alapján a Suzukit vezető nő néhány perccel korábban egy kisgyereket vitt iskolai foglalkozásra.

Helyszíni felvétel:

Sokkos állapot

A karambol következtében viszont olyan sokkos állapotba került, hogy folyamatosan arról érdeklődött, hol és hogyan van a gyermek.

Fotó a helyszínről:

A teherautó sofőrje nem sérült meg

A teherautót vezető férfi szerencsére nem sérült meg az ütközésben. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés végeztével feszítővágóval szétválasztották őket, mivel a teherautó önerejéből nem tudott leparkolni a Suzukiról, tolatásnál húzta magával. Pár hónapja ugyanilyen baleset történt ugyanitt, csak akkor egy Peugeot 206 hajtott egy magyar kamion elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Felvételek a helyszínről – Forrás: G.K.