Baleset történt április 25-én, kedden este Budapesten, a 10. kerületben: két autó csapódott egymásnak, s bár nagy erejű volt a becsapódás, szerencsére egyik sofőr sem sérült meg komolyabban.

Elbambult a sofőr

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta: kedd este a 10. kerületi Kőér utcán egy Volkswagen Caddy igyekezett a Gyömrői út felől az Üllői út felé. Az autót vezető férfi a MÁV Felépítménykarbantartó és Gépjavító előtti szakaszon pár pillanatra elbambult, eközben balra húzta a kormányt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Próbálta kikerülni

Szemből, az Üllői út felől egy hibrid Toyota Corolla közeledett, melynek szintén férfi vezetője próbálta kikerülni a vele szemben érkező Caddyt, de ez nem teljesen sikerült neki, így a két jármű félig frontálisan egymásnak rohant.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Frontális ütközés

A nagy erejű becsapódás hatására Volkswagen a járda melletti füves területre csapódott és kidöntött két zöld terelőkorlátot, a Toyota pedig keresztbe fordult az úttesten.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Nem sérült meg senki

Az Országos Mentőszolgálathoz úgy érkezett a bejelentés, hogy személyi sérülés is történt, ezért egy mentőautó elindult a helyszínre, de végül nem volt szükség rá, mivel egyik sofőr sem sérült meg, utasuk pedig nem volt. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a két gépjárművet, majd a darus autómentőjük segítségével kiemelték a Toyotát az út melletti parkolóba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotó: Helyszíni felvételek – Forrás: GK