Súlyos balesetet okozott Tárnok belterületén egy ittas sofőrnő. A hölgy elaludt a volán mögött, autója irányíthatatlanul átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szemből érkező KIA 2500 platós kisteherautó elejébe csapódott. Beszámolónk végén láthatják helyszíni fotóinkat.

Becsapódott a kisteherautóba

Szerdán este súlyos balesetet okozott Tárnok belterületén egy ittas sofőrnő. A hölgy a Dózsa György úton az M7-es autópálya felől a 7-es főút felé haladt a SEAT Terracoval, amikor az Arany János utcánál elaludt a volán mögött. A SEAT irányíthatatlanul átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szemből érkező KIA 2500 platós kisteherautó elejébe csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszorult a sofőr

A Seatban kirobbantak a légzsákok, az ittas sofőr nem sérült meg, de vérvételre kórházba szállították. A kisteherautó sofőrje sajnos légzsák hiányában beszorult a kormány és a vezetőülés közé, őt az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó és nyomóhenger segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Több súlyos sérülést szenvedett

A sofőr több súlyos sérülést szenvedett, például a lábán, a fején, a mellkasán, azonnal kórházba vitték. A mentés és helyszínelés idejére a Dózsa György utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat mellékutcákba terelték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: kesok.hu