Cikkünk megjelenésének pillanatában teljes a káosz a Kerepesi út folytatásán, a Veress Péter úton az Aréna plázától kifelé, a Nagyicce HÉV megállónál. Akkora csőtörés történt hétfőn a reggeli órákban, hogy felszakadt az aszfalt, leállt a HÉV és óriási a dugó alakult ki. Van olyan autós, aki már másfél órája araszol a város felé.

Nehezen járható a környék

Nagyicce megálló busz és HÉV környékét elmosta a kiömlő víz, a BKK munkatársai most a pálya állapotát vizsgálják. A HÉV közlekedés helyreállítása délutánnál korábban nem várható. A közvetlen környék gyalogosan is nehezen járható, érdemes a kis utcákban kerülni. A menetrend szerinti közlekedés helyreállításáig türelmet kér a BKK.

Elöntötte a víz a csomagautomatát is

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Késnek a BKK-járatok

A H8/H9 belső szakaszán, Nagyicce környékén történt a csőtörés. Gödöllő-Mátyásföld, repülőtér közt jár a HÉV, Cinkota és Mátyásföld, repülőtér közt ingázva, majd innen az Örsig pótlóbusz szállítja az utasokat, amely a Hősök fasorán keresztül kerüli el az érintett Veres Péter útszakaszt, amire Nagyicce után tér vissza. A BKK friss közleménye szerint türelmet kérnek, de jelenleg késések várhatók.

Ráfolyt a víz a HÉV sínekre

Így ömlött a sínekre a víz

Fotók: Csőtörés Rákoson – Forrás: Facebook/Máv-Hév