Brutálisan gyorsan, 50 km/h helyett 132 km/h-ás sebességgel száguldozott egy luxus BMW-s Kiskőrösön. Nagy kérdés, hogy érdekli-e a 400 ezer forintos bírság azt a sofőrt, aki 70 milliós autóban ül. Ha a BMW-t Ausztriában mérték volna be, azonnal elkobozták volna a luxusverdát.

3257 szabálytalan autós

A rendőrség friss összegzése szerint az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 3257-en lépték át Bács-Kiskun megyében. A szabálytalankodóknak jellemzően 39 ezer forint közigazgatási bírságot kell fizetniük. Van egy sofőr amelyik azonban brutálisan gyorsan ment. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

132 km/h-val rongyolt

Kiskőrösön, a Dózsa György úton mérték be a rendőrök azt az autóst, aki 50 km/h helyett 132 km/h-val közlekedett, ezért 390 ezer forintos bírságot kell fizetnie és pár büntetőpontot is kap.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

70 milliós BMW

A rendőrség által nyilvánosságra hozott fotón jól látszik, hogy a szabálytalan autós egy BMW XM típusú jármű, amelynek az ára 70 millió forint körül van, a teljesítménye pedig majdnem 500 lóerő, tehát ötször akkora, mint egy átlagos autó teljesítménye.

400 ezer forintos bírság

A sebességtúllépésekért járó büntetési tételeket nemrég szigorították Magyarországon. Nagy kérdés, hogy mennyire nagy bírság a 400 ezer forint t annak, aki 70 milliós autóval jár. Ha ezt a BMW-st Ausztriában mérik be, akkor a rendőrség azonnal elkobozza az autóját. Úgy tűnik ott már rég tudják, hogy a nagyértékű autók tulajdonosait csak így lehet elrettenteni a gyorshajtástól. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: A gyorshajtó BMW-ről készült rendőrségi felvétel