Saját szomszédai vertek ájultra egy hétgyermekes családanyát pünkösd vasárnap Budapesten.

Többnapos keresztelőt tartottak

A Tények beszámolója szerint a támadó család több napos keresztelőt tartott az udvaron, a bulin rengeteg vendég és élőzene is volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több bejelentés is érkezett

Emiatt a rendőrségen többen is bejelentést tettek, de nem történt semmi, így a szomszéd nő egyik egyetemista lánya átment szólni, hogy halkítsák le a zenét. Az indulatok ezt követően szabadultak el, ugyanis a lányt, majd az édesanyját, végül pedig az őket védelmező édesapát is megverték.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Pihenni szerettek volna

A hétgyermekes anyuka a támadást követően ájultan feküdt az utcán, a védtelen nőt a támadó családból több férfi is ököllel verte, egészen addig míg eszméletét nem vesztette. A riportból kiderül, hogy a megtámadott család az ünnepek alatt pihenni szeretett volna, azonban erre nem volt lehetőségük ugyanis a szomszédaik többnapos keresztelőt tartottak és folyamatosan hangos zene hallatszott tőlük.

Lekezelő válasz

Az édesanya, amikor átment szólni lekezelő választ kapott, a Tények riportjában ő maga szólalt meg s mondta el, miként bántak vele. “Nem vagyunk hozzászoktatva a hangos cigányokhoz, – ő használta ezt a szót – és majd hozzá fogunk szokni, és háromnapos ünnep van, úgyhogy holnap is ez lesz” – idézte a neki szegezett szavakat a bántalmazott édesanya.

Először a lányt verték meg

Az esti órákban a család egyetemista lánya elégelte meg a hangzavart, ezt követően ment át a szomszédba, ám ami ezután történt, az valami egészen döbbenetes. A fiatal lányt azonnal ütni kezdték, az anyuka elmondása szerint rögtön az arcát, ököllel. Az édesanya odarohant a lányához, próbálta védeni, így a következő ökölcsapásokat már ő kapta.

Ájultra verték az édesanyát

Az édesanya elmondta, több ütést kapott, majd beesett a bokorba, végül pedig elvesztette az eszméletét. Látva, hogy mi történik a családjával odarohant az édesapa is, próbálta védeni a lányát és a feleségét, de őt is megverték. A férfi a riportban azt is elmondta, a támadóknak nem volt elég, hogy eszméletlenre verték a feleségét, ugyanis ezt követően még a földön is rugdalták. A családapa próbálta az asszonyról leszedni a férfiakat, ekkor neki is nekiestek.

Az apát is megtámadták

A férfi arról is beszélt, hogy nemrégiben volt egy szemműtétje, emiatt az ütések hatására beszakadt a retinája, így majdnem meg is vakult.

Jöttek a rendőrök

Ezután a házhoz már három mikrobusznyi, állig felfegyverzett rendőr érkezett, hogy megfékezzék a feldühödött férfiakat. A megtámadott családtagokat kórházba szállították. Az édesanyát, akinek agyrázkódása lett, bent is tartották. A rendőrség most súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz az ügyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tények videorészlet