A jelek szerint most tiszta volt az idő, ennek ellenére ismét egymásba rohant több autó is. A baleset okairól egyelőre semmit sem tudni, azonban a tűzoltók a leállósávra tolták a járműveket.

Itt történt a baleset

Április 10-én fél 11-körül az M1-es autópálya 18-as kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon hét személygépkocsi ütközött össze – közölte oldalán a rendőrség. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aki teheti, kerüljön

Közlésük szerint a balesetben senki sem sérült meg, az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) arról tájékoztatott, hogy a törökbálinti hivatásos és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a helyszínen. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az ütközés után

Tűzoltók a helyszínen

Egy megsérült autó

Megrongálódott motorháztető

Még egy, a helyszínre tartó tűzoltó

Utoléréses koccanás

Még egy kép, más szemszögből

Egy másik megsérült autó

Látkép a sztrádán

(Cikkünkben használt képeinket a Biatorbágyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület készítette.)