Elveszítette uralmát a jármű felett, majd bekövetkezett a baj. Kész csoda, hogy a sofőr ki tudott mászni, s sérülések nélkül megúszta. Rengeteg balesethez kellett eddig vonulnia a katasztrófavédelemnek.

Itt is a csapadék okozott gondot

Hétfő délelőtt az esősre váltott időjárás hatására sok baleset történt az ország útjain. Pest vármegyében Kiskunlacháza és Bugyi között, a horgásztavaknál lévő S-kanyarban pedig egy magyar rendszámú kamion csúszott meg a nedves úttesten. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Karcolás nélkül

Ezt követően lesodródott az árokba és az oldalára borult. A sofőr saját erejéből ki tudott mászni a fülkéből, nem sérült meg a baleset során. Azonban a képek tanúsága szerint a tűzoltóknak eltartott egy ideig, amíg sikerült a járművet kihúzniuk az árokból.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A balesetet szenvedett kamion

A műszaki mentés előtt

Rengeteg baleset történt az eső miatt

Nem csak itt de az ország több pontján akadt dolguk a tűzoltóknak. Mint a katasztrófavédelem összesítéséből kiderül, nekiment a szalagkorlátnak egy kisbusz az M7-es autópálya 47-es kilométerénél, Sukoró térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére

Hatalmas törmelékmező Zala vármegyében

Árokba csapódott egy gépkocsi a 76-os főút 50-es és 51-es kilométerszelvénye között, Zalaegerszeg térségében. A város hivatásos tűzoltói rögzítették és áramtalanították a járművet, amelyben ketten utaztak. A baleset következtében nagy mennyiségben került törmelék az úttestre, ezért az egység a közútkezelő szakembereit kérte a helyszínre.

Hárman utaztak, amikor ütköztek

Két kisteherautó ütközött össze a 441-es főút 11-es kilométerszelvényénél, Nagykőrös és Nyársapát között. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol irányítás mellett, egy sávon haladt a forgalom.

Hajdú-Bihar vármegyében is előkerült a feszítővágó

Reggel összeütközött egy ponyvás kamion és egy személygépkocsi Hajdúnánáson, a Tiszavasvári út és az Árpád utca kereszteződésénél. Az ütközés következtében a személyautóba beszorult egy ember, őt a hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki a járműből.

Helyszínelés Hajdúnánáson

Baleset pirkadatkor

Szerda hajnalban pedig összeütközött két személyautó hétfő reggel Budapest 9. kerületében, az Ecseri út és a Gyáli út kereszteződésénél. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/GK.)