Virágzik a pipacs az agglomerációban, a Gödöllőn élő Tardy Tamás légifotós pedig felpattant a motoros siklóernyőjére, hogy megmutassa nekünk, milyen meseszép a Gödöllői-dombság.

Dubajból Gödöllőre

Tardy Tamás rendszeresen készít parádés felvételeket Gödöllő környékéről. Korábban interjút is adott a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak. Elmondta nekünk, hogy Dubaiban sivatagi nomád volt, a Hawaii-szigeteken természetgyógyász, a budapesti agglomerációban pedig extrém siklóernyős, aki biciklivel, Süsüvel vagy rénszarvasokkal is repül.

Pipacsmező Gödöllőnél

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyakran segít másoknak

Tardy Tamás, igazi világjáró, aki mindenhol megtalálja önmagát és amikor csak teheti segíteni próbál. Nem csak napfényes időben repül, az ősz szépségeit is szívesen megmutatja. Neki köszönhetően láttuk már a misztikusan ködös hajnalokat és a Mikulást is rénszarvas szánon szállni Gödölő felett.

Mikulás a levegőben

Pipacsmezők az agglomerációban

Tamás most azt mutatja meg, hogy milyenek a májusban pirosban pompázó pipacsmezők, a csodálatos rétek és a láthatóan friss levegő. Mindaz, amiért érdemes az agglomerációban élni.

Virágos mezők Budapest környékén

Fotók: Tardy Tamás képei – Forrás: Facebook/Tardy Tamás